Flyttbestyren fortsätter…

Eftersom det är en helt ny miljö för hundarna så vill man inte gärna lämna dem allt för många timmar ensamma. Dessutom är det jobbigare att lassa in allt och sedan ha ”hur mycket som helst” att packa upp. Har körts några lass (i vanlig bil) och i princip allt är uppackat. I morgon går det som ska till lagret och på onsdag det absolut sista som ska hit (kläder i huvudsak) Klockan 19.00 på onsdag så överlämnas nycklarna och vi ska vara utflyttade.

Från terassen från vardagsrummet och sovrummet ser man ut över både berget La Concha och havet. Bara att vakna till det eller komma hem till det är något jag uppskattar så otroligt mycket. Jag tycker vyn över La Concha är underskattad. Det är något både mäktigt och magiskt över det.

När mörket faller ser man hur det lyser runt om – inte värdens bästa bild (tagen inifrån genom fönstret) men det ger en känsla av att vara en del av Marbella på ett annat sätt än tidigare. Klart det hade sina fördelar med att det var närmre till havet och annat men här känner jag en karma som jag inte kände i den förra lägenheten.

Retuschering & saknad

Jag ligger långt efter nu för tiden när det gäller allt med Instastory och massa annat. Ska lyssna på Frida Boisens bok med stort intresse och se till att jag blir up to date. Lärde mig ju när jag lyssnade på podden Wahlgren & Wistam att det är såååå många som retuscherar sina selfies. Smalare midja och allt du kan tänka dig. Jag vet inte ens hur man gör och har inga som helst planer på att börja göra det heller. Har typ lagt upp en bild på mig själv det senaste året och den var garanterat oretuscherad. Men lite fler bilder på mig själv kommer det bli. Har ju haft dåligt självförtroende pga håret och sviterna efter sjukdomen och därför inte lagt upp bilder på mig själv. Det är ju löjligt om man tänker till men är väl en effekt av alla perfekta bilder på just retuscherade selfies och stylade bilder. Även om man inte vill påverkas av det så har jag i mer eller mindre utsträckning gjort det. Jag säger inte att detta är en selfie men den ligger på Tilde de Paulas Instagram. Kanske är en TV 4 bild men strunt samma – den är retuscherad. Inte en rynka och hon ser helt perfekt ut. Kritvita tänder osv. Likt Paula så är det många som gör sig själv snyggare och lägger massa tid på att ”snygga” till bilden och därmed sig själv. Vill inte hänga ut Tilde på något sätt, hon är långt ifrån ensam.. Två positiva saker; Kommer sakna henne på söndagsmorgnarna för hon är lixom Söndagsmorgon och älskar hennes mockakostym..

Halloween

Snö i Stockholm i dag hörde jag. Vi har oxå kallare än normalt just nu men det kan svänga snabbt. Hittade några inspirationsbilder för att skapa lite snyggt hemma och om man kanske ska ha middagsgäster.. Jag är lite förvirrad om när Halloween middagar & fester hålls i Sverige i år. Kan väl vara både helgen som kommer och för er är tipsen. Sedan är det några som redan haft..Se nedan.

Annelies Blomster & Bakverk Instagram

Bara att låta fantasin flöda, behöver absolut inte kosta en förmögenhet. Lite fantasi, lite tid & vips så har du skapat en riktigt fin dukning eller dekoration (oavsett om ni ska ha gäster eller inte)

Blondinbellas fest…

I helgen ”bjöd” hon in sina typ 45 närmsta vänner för ett litet Halloween party.. Alla blev hämtade me Uber, maten kom från Stadig & Voltaire, festen hölls på ett namngivet ”slott”.. Enligt Bloggbevakning var det ca 6-9 sponsorer till festen som Blondinbella ”bjöd” Observera att min enda referens är Bloggbevakning – har ingen egen fakta..

Världens äldsta kvinna

Föddes 1900 i Bolivia. Historien förtäljer inte hur hon mår men hennes långa liv och de vackra rynkorna har många historier att berätta. 118 år, det är mer än dubbelt så gammal än vad jag är. Jag tror inte att hon uppnått den åldern för att hon levt enligt dagens alla modeller på hur man ska äta, träna etc för det fanns inte på den tiden. Hade varit intressant att träffa henne och höra hennes livs historia…

Daisy Grace kommer in på MQ

Kul för Hannah & Amanda att MQ nu tar in deras klädvarumärumärke i alla sina butiker. Tror inte att de haft de så lätt att få in klädena i butiker så Grattis till dem.. De kämpar verkligen..

Nu en kort podd sedan soooova!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.