Så mycket av allt….

Det har regnat rejält här nere den sista tiden.. Inga måttliga mängder och olyckligtvis omkom en brandman igår under någon form av räddnings-arbete. När naturens starka krafter sätter in är det svårt och ibland omöjligt att stå emot. Vissa nätter är det blixter och dunder man aldrig varit med om förut för att nästa steg vara solig härlig och precis så där som man önskar sig..

Inte direkt en vanlig dag i Marbella… för att nästa dag fullständigt förändras nästa dag. Man kan väl inte säga att stranden var fullproppad av folk men nog fanns det både en och två som både solade och badade..

Foto: Richard Björkman

Prognosen de kommande 10-dagarna

Ser ju sådär kul ut men så länge vi slipper regnet så är jag nöjd. I bland bad i poolen på julafton och sedan 12 grader en dag i oktober. Men så länge det bara är lite sol framme så är det skönt och behagligt.. 

Comeback

Det var ju inte direkt igår man såg skymten av Robyn, hann med att se en glimt på TV 4:s nyhetsmorgon och hann uppfatta att hon efter åtta år (?) gör comeback igen. Just eftersom det gått så många år kände jag först inte igen henne, men det gjorde jag så såklart när jag tittade lite mer nogrannt. Ingen Botox, fillers eller andra skönhetsingrepp här inte. Hon har utvecklats i takt med de år hon varit borta på rampljuset och det syntes att hon åldrats (vilket inte är någon som helst fel). Jag är mer intresserad av hur hennes musik utvecklats än hennes ansikte..

Jag hänger uppenbarligen inte med alls men var och varannan människa (i kategorin kändisar, Influencers, de som vill visa upp sig, var nog att ta i att kalla det var och varannan människa men strunt samma) retuscherar sina bilder innan de lägger upp dem på tex Instagram. P då menar jag verkligen retuscherar.. Gör midjan smalare, bort med påsar under ögonen och ännu värre sätter in sig själv i helt andra miljöer;

Jag visste inte ens att man kunde göra så här och hur man gör har jag ingen aning om.. Vem vill man lura? Jo både sig själv och sin omvärld att man är mer av en fashionanista, framgångsrik it-Girl än man egentligen är. Ljuger man då när man träffar någon som säger jag att var i Paris i helgen och bodde på xxx eller hur hanterar man det? För mig en fullkomlig gåta.. Antalet gilla markeringar på kopian visar att personen med största sannolikhet köpt ett stott antal följare. Det finns verkligen både uppsidor och nedsidot med sociala medier men sådana här fall visar att vi går över gränser som är osunda.

Då var det dags igen…

Då var det dags igen för ännu en säsong av mycket bättre det är verkligen ett format som håller även om säsongerna kan variera lite. Finns alltid någon som sticker ut och förvånar och tvärtom. Tror att de har riktigt roligt tillsammans och blir båda berörda och känner sig uppskattade. Men man lär sig något nytt själv oxå och det är kvällens största överraskning – den unga killen som jag just nu totalt glömt namnet på.. Absolut bäst och så musikalisk, ska bli spännande att fortsätta följa honom under hans resa i programmet..

Frukost

Morgondagens frukost – en riktigt stor avocado smörgås och en youghurt med kokossmak.. Ni ser framsteg….

Det här var något jag blev lite överraskad över, på ett jättefint sätt. BB-personalen bjuder på frukost till ett par som blivit föräldrar under natten. Det tyckte jag var jättefint och trodde inte att de var så omtänksamma och gulliga (ännu en fördom men tror å andra sidan inte att det händer varje dag och överallt)

Hur söta får man vara

Världens gosigaste både baby & hund… Vilket hårsvall.., Ni kan ju tänka er hur det håret kommer bli när hon blir lite äldre = avundsjuk…..

Vilket frieri….

Instagram Jonna Johansson

Man har ju sett så många varianter av frier .. På Hockeyarens jumbotrone, på restaurangen med ringen i champagneglaset, hemma på en mysig middag bara helt otippat, oavsett miljö så blir förhoppningsvis bruden lik glad. Å brudgummen att hon tackar ja får vi hoppas. Men det här har jag aldrig sett och är väl jättefint.. har ingenting att göra med det där med vårdträdet som jag laddar för at skriva om. Jag har helt fräckt stulit bilden från Instagram för jag tycker att bilden säger så mycket.

Bakom den blå dörren

Vad tror du döljer sig bakom den blå dörren? Det skulle kunna vara precis vad som helst. En bar, en liten restaurang som det är jättesvårt att få bord till med världens bästa mat – alternativen kan vara hurvmånga som helst. Men det är Aqua Spa Wellness här i Marbella. Jag har aldrig sett det och aldrig hört talas om det. Det lockar mig verkligen att gå in där och bli omhändertagen. Långt ifrån lyx menb

dgggggt

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *