Lite oklart….

Hur var det nu egentligen?

Blondinbella (ja hon får heta det ett tag nu…) Var helt utarbetad och hade inte lagt tillräckligt med tid på sina barn under sina varannan vecka mamma tid så hon måste få tid till återhämtning. Det krockade ju dessutom med hennes och partners Pingis resa till New York för att sälja in Löwengrip. Utcheckning för återhämtning fredag kl 17.00 till måndag morgon. Inga telefoner, inga mail inget Instagram etc. Det såg vi prov på igår att hon inte klarade (i alla fall inte inte Instagram) Här kommer dagens första bild.. På väg till New York – men var det inte det som var så förskräckligt att hon missade? Eller var helgen i New York till för nöjen och affärsmöten nu i veckan, verkar ju minst sagt mer logiskt. Men hur detta kan göra henne ”förkrossad” och tycka att det är så oerhört beklagligt övergår mitt förstånd. Hon har ju inte missat någonting mer än möjligen att roa sig en dag eller två i New York och ett försök till att stänga av tillgängligheten i 60 timmar som blev max 48. Tid som hon lagt på egen återhämtning och sina barn. Vad kan vara viktigare än det? Troligtvis mycket i Blondinbellas värld. Hon har haft en helt vanlig helg med nye pojkvännen och de två barnen och skriver om det som om det vore någon form av katastrofläge.. Det finns ju ett par aspekter i det här:

1. Beroendet av Sociala medier. Syns jag inte så finns jag inte respektive ett behov av att följa flödet av vad som händer.

2. Tar man inte sig själv på alldeles stort allvar om man skapar någon form av krissituation här?

3. Hur har världen fungerat när hon varit på semester? Ja, hennes bolag växer och hon jobbar mycket men livet har gått sin gilla gång både i och utanför hennes företag när hon haft semestervecka eller två. Hon har ju sin partner Pingis Hadenius och jag är rätt säker på att de inte är på semester samtidigt. Kan inte annat än att dra slutsatsen att det är PR och ingenting annat än PR hon håller på med just nu.

4. Hon var för några år sedan Sveriges största bloggare och var väl den som hade flest följare Instagram men här är hon omkringsprungen sedan lång tid tillbaka.

Time will tell….

        Nu ljudbok!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *