Sveriges äldsta Influencer mm..

Är detta Sveriges äldsta influenser? 81 år gammal och börjar typ nu… Dotterdottern Bianca är väl 22-23 år och Sveriges största.. Tror knappas att Mormor har någon chans att konkurrera men det är ointressant. Det är sunt med äldre människor som har hälsan och orken att hålla sig moderna. Man behöver inte gå så långt som att bli influenser, men hänga med i tiden rent generellt inom tex mode gillar jag verkligen.,

Annars är det ju förutom hennes yrke som man verkligegen förknippar Christina Schollin med och det är änglar.. i alla dess former och hur många som helst..

Nu har hon även en Web shop med bland annat lite olika typer av kläder

Hon säljer även en typ av ”ansikts/rynk” massage apparat och jag tror att hon även gör vissa behandlingar..

Några olika skönhetsprodukter har hon oxå i sortimentet..

Någongång mellan varven håller hon föredraget Hemligheten… Där hon berättar om sin hemlighet till sin hemlighet.. Består av väldigt mycket citat kan man ju sammanfatta det med.. Typ avslutningsvis så är Hemligheten Rött vin & choklad:)

Bianca lanserade ju sin nya parfym igår och de hade ökat kvantiteten rejält och den lanserades 19.00. Enligt Biancas Instagram var sajten kraschad efter fem minuter och i dag är den nästan slutsåld..

Jag fattar inte hur hon hinner/orkar med allt…. Instsgraminläggen (och varje inlägg tar en bra stund att få till), bloggen, alla samarbeten och podden från Har du sagt A får du säga B med Alice Kronlöf. Men hon har ju oxå varit öppen med att hon är är helt slut och måste ta varningarna på alllvar. Hoppas hon gör det, annars har hon snart åkt rakt in i en vägg…

I kväll var det premiär för årets säsong..

Bland annat fick man följa en stor grupp tjejer som var på Hälsoresa på Rhodos men kan man väl säga att det var lite 50/50 med hälsa och ”fest”

By the way så är det ju väldigt mycket bilder och lite text i den här bloggen.. men jämför med den blogg jag läste från Christina Schollin så är min blogg typ en novell:)

Nya intresssnta faktaböcker..

Först ut är Frida Boisen som gav ut en liknande bok för ett antal år sedan. Frågade henne på Instagram om den kommer att komma på Storytel och det kommer den snart att göra, är under bearbetning nu. Proffsigt och snabbt svar:)

Den andra boken som lanseras i dagarna är All business is show business. Innehållet är inte riktigt det som titeln antyder utan handlar om vikten av kreativitet i alla företag och hur den används. Två böcker jag definitivt kommer lyssna på..,

Sedan har jag kommit på att jag somnar så bra till ljudböcker eller poddar. Böckerna ovan är faktaböcker där meningen är att man ska lära sig/hänga med i utvecklingen så de får ses som ”utbildningstid” Min absoluta favoritpodd är ju Wahlgren och Wistam som jag nu lyssnar i kapp. Hack i häl kommer:

Älskar att det känns som om jag sitter med i rummet och på något sätt är med…

Skulle även kunna tänka mig att sitta med Malin här, i solen under ett olivträd och lära mig lite om hennes meditativa sida…

Upptäckt en podd (som funnits jättelänge) men som jag typ aldrig lyssnat på. Men nu har jag lyssnat på typ två avsnitt och kommer att fortsätta:

Brukar oxå lyssna på Mordpodden där två unga tjejer går igenom olika mordfall. De går landskap för landskap och lägger ner mycket resesrch så uppehållen mellan deras säsonger kan bli rätt långa. De flesta andra kör ju 52 veckor per år, via Skype etc. Det gör att de inte tappar lyssnare tror jag….

En podd jag aldrig lyssnat på men kanske skulle testa när jag får tid över är;

Säker stil…

…finns det ju både en podd som heter och människor som bara har den känslan att hitta kläder som är snygga och som tar fram det bästa hos dem. Brukade lyssna på podden men har inte gjort det på jättelänge. Vet inte varför det inte blev av att jag fortsatte för det är en bra podd. Kanske kan lyssna lite då och och då för det är ju omöjligt att hinna med att lyssna på alla poddar och ljudböcker så man får ha sina favoriter och variera lite med de andra..

Här är i alla fall lite tips från just Säker stil om vad som är ”rätt” i höst;

1. Skjorta, over-sized typ som om du köper några storlekar för stor eller tar en kill-skjorta..

2. Sling-back skor till jeans. Här kan skatta sig lycklig som har kvar några som har ett par år på nacken. Frågan är bara om mina fötter klarar dem då de både är ganska smala och har klack. Får testa helt enkelt, behöver ju inte ta någon ”risk” eftersom jag redan har sådana.

3. Jeansjackan och den ska gärna vara lite over-sized så ingen tight jeansjacka om du ska vara helt rätt:)

4. Väskan ska gärna vara riktigt färgglad och det är kanske något du kan hitta i ”gömmorna”

Ganska basic det mesta – skönt & snyggt (förutom då möjligen skorna:)

Något annat som kommer vara riktigt inne i höst/vinter är jättestora örhängen.. Då gäller det att man inte har massa andra smycken och att klädseln är rätt ”enkel” annars tror jag att det bara blir ”to much”

Höstens shower…

Den här vill jag verkligen se och om jag får möjlighet komma jag definitvt att göra det. Är så glad för Hanna Hedlunds skull som är med i showen och är en underbar person:

Skulle absolut oxå vilja se;

Har man inte fått liiite för mycket av:

…..,och alldeles för mycket av:

Är lite nervös inför morgondagens möte så nu lite Wahlgren & Wistam som får mig att må bra och sedan fokusera på en enda sak i morgon:

              God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.