Bröllopstesan & Lei per sera….

För någon månad sedan lanserade Bianca Ingrosso en parfym i ett samaebete med Nordicfeel. Den sålde slut på två dagar! Nu vet jag inte vilken ”upplaga” det var men visar vilket starkt varumärke hon är. Nu har de precis lanserat en ny Lei per sera – typ direkt översatt ”För henne kvällen”. Den har en lite ”kraftigare” not som det kallas på parfymspråk och passar alltså allra bäst på kvällen och inte på dagen när du typ går till jobbbet. Vi får se hur snabbt den här säljer slut, första lanseringen kan ha varit en medveten strategi att producera i begränsad upplaga så att den skulle sälja slut supersnabbt och nu när uppföljaren kommer är lagret väsentligt större och konsumenterna står redo att rusa och köpa den så att de inte missar den som förra gången. Klockan 19.00 släpptes den och strategin är fullt möjlig..men jag säger inte den stämmer…

Den uppskjutna bröllopsresan…

Det finns flera anledningar till att nygifta inte åker på bröllopsresa i direkt anslutning till bröllopet. Självklart är det att föredra då det både blir mer romantiskt och lite vila efter all bröllopsplanering är aldrig fel, men;

1. Man får inte ledigt från jobbet just då

2.,Bröllopet har slitit hårt på plånboken så man har inte råd

3. Det är inte rätt säsong där du vill åka på bröllopsresan

4. De vill inte åka på bröllopsresa – kanske en weekend eller inget alls. Finns inget som säger att man måste öka på bröllopsresa….

Ja, anledningarna kan vara många men av årets bröllopspar är det bara ett par som inte kunnat åka åga av IDOL, sittyer man som juryns ordförande så är det lite svårt att vara borta några veckor på semester.

Får bli en bröllopsresa ”extra allt” när IDOL resan är över för den här säsongen (brukar väl vara i december) Under tiden får de ha hemma bröllopsresa där kärleken även smittat av sig på hundarna. Såg på Johannas Instagram att hon typ bor i sådana där klänningar som jag skrev om lite tidigare (ut ur mysdreddträsket) Jag har en klänning och en dress och man känner sig så mycket finare än i de utslitna tightsen och en tröja… Lagar mst gör hon oxå och de verkar ha det riktigt bra trots ”bristen” på bröllopsresa..

Även om hon nu sedan något år lever med en man som är rik som ett troll…’(det är ju imponerande att han skrivit och producerat musik åt sådana världstjärnor som Celine Dion, Madonna, Michael Jacksson mfl) så väljer hon att fortsätta jobba trots att hon skulle kunna vara en riktig lyxhustru..

Sedan 25 år jobbar hon som skönhetsterapeupt och det fortsätter hon med. Hon håller numera olika föreläsningar och utbildningar etc så hon kanske inte jobbar heltid. Anyway – vacker som en dag är hon så jag är rätt säker på att hon tar hand om sin hy på ett föredömligt sätt (så där har man lite att lära…j

Familjeportättet

Hur gulligt är inte det här? De flesta barnfamiljer brukar ju gå till ”finfotografen” och ta en bild på barnen. Älskar den enkla miljön – inget överdrivet här att ta dem till foto-studion utan rakt upp och ner i deras vanliga miljö. Anders har ju inga barn men Johanna har en son sedan ett tidigare äktenskap. Då bodde de på Österlen så jag vet inte hur det är löst med vårdnaden nu.. Det jag däremot vet är att jag vid ett tillfälle var på samma restaurang som Johanna, hennes dåvarande man, somen och ett annat par. Sonen var väl då kanske typ 8 år.. Han var så tyst och stilla så man fick känslan av att han var typ 20 år och stum.. (förlåt)

Apropå djur

Det finns så många undersökningar som visar att det som de som bor på äldreboende saknar mest är beröring. Varför kan vi ha fler äldreboende med hundar (kanske svårt då de måste rastas) flera gånger per dag men de äldre måste ju ändå få promenad i rullstol eller liknande så det skulle ju gå att lösa.. Hundstallet mm har så många hundar som söker hem – vilken perfekt lösning. Allergiska problem skulle oxå gå att lösa bara man ville. Alla sommarkatter – in med dem på ålderdomshem. Att allt ska vara himla svårt!

      Nu Wahlgren & Wistam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *