Ett av två – Kristallen….Vi

Det är så himla mycket att skriva om del två av kvinnliga entreprenörer (i det här fallet Hanna & Amanda) så jag gör det lite lättare för mig. Man måste ju inte skriva varje dag heller, vem är intresserad att varje dag läsa min blogg – däremot vet jag att bloggen läses men det är nog inte samma människor varje dag..

Börjar den första bloggen med allt man kan tänka sig från;’

Programledare Nike Nylander 3 +++

Anna Hedemo 3 +++ (håller inte med,

Alexandra Rapaport 5 +++++ Håller helt med och älskar henne i det raka blanka håret. Supersnygg!

Anna Book 3 +++

Carina Berg & Erik Johanson 4 ++++ Modernt (i alla fall hon) men särskilt glammigt för en gala.

Rebecca Stella 4 ++++. Nog borde hon fått ett högre betyg än Carina Berg.. Men det är min åsikt…

Eva Röse 3 +++    Hmmm, inte helt enig

Tilde de Paula Ebay Som vanligt strålande och med 5 +++++

Peter Magnusson och Christine Meltzer 4 ++++ Tycker det är grymt snyggt med sneakers till kostym och att Christines kostym var både snygg och cool.

Anja Pärsson och Philippa båda fick 3 +++  men jag tycker Philippa är snäppet snyggare. Anja lite åt det tantiga hållet kanske….

Linda Lindorff 3 +++ i samma klänning som hon bar på Fröken Sverige tävlingen 1990! Återvinning det var coolt och ”modernt”

Årets Programledare – Gina 

I en lite ”udda” outfit. I övrigt är jag rätt trött på henne som programledare men får stå ut då återkommer i Idol..

Årets Incident

Camilla Henemark fick någon slags ”flip out” och skrek något i stil med Håll tyst/käften eller prata svenska. Kanske inte så smart i TV-sändning. Eller rättare sagt inte smart alls. Camilla försökte försvara utspelet med att det inte var någon skillnad på om man hade dialekt eller brytning men jag förstår inte poängen ändå och typ ingen annan heller. Anna Anka verkar ha tagit det med ro och Camilla Henemark blek utslängd. Jag undrade först varför hon var bjuden överhuvudtaget men kom sedan på att hon ju var med i Biggest looser VIP. Det förklarar saken.

Årets Livstilsprogram

Grattis Malin Gramer – första riktiga programledarjobbet tror jag i alla fall.

Årets underhållningsprogram

Årets program – Finaste titeln

Det var nästan (men inte riktigt) att man grät själv när man såg deras glädje och tårar. Grattis!

Årets manliga programledare

David Hellenius – han hade redan fem kristaller så det blir lite tråkigt.. Typ alltid han eller Skavlan som tagit hem den.. Det finns faktiskt fler män som är duktiga på att leda program – bara ett tips.

Årets kvinnliga programledare

Äntligen en ny – förlåt Tilde….

Sanna Nielsen – absolut duktig men min röst la jag på Sofia Wistam. Så naturlig – inte manusbunden, en naturbegåvning med bredd!

Från efterfesten som den här bilden är i från var det inte mycket bilder

Komikern Per Andersson – honom ”tycker jag inte ens om” har sett honom lite för full etc någon gång för mycket.

Isabelle Adrian såg ut att ha kul.

Agneta Sjödin lämnade Kristallen för hon tyckte den var för tråkig. Bytte om, tog sig till Grönan och lyssnade på Europe konserten istället. Härligt när folk gör det som de vill och inte vad de ”borde”

Tror det var allt jag hade allt rapportera från Kristallen men det var knappast någon inside information…

Däremot kan jag skriva något som nog inte så många känner till… Ulf Lundell bor på Österlen, närmare bestämt i Svinaberga. Han tycker inte om det namnet. Precis i närheten finns Vitemölla och Kivik (vi hade ju hus tidigare i Vitemölla) så när han pratar (om han nu pratar med någon, det var typ 8 år sedan han träffade sin ”svärson” Mikael Persbrandt) så säger han att han bor i Vitemölla. Jag har en kompis som bor i Svinaberga, det är jättefint så det är bara namnet han fått en ”hang up” på. Han har till och med kontaktat kommunen för att på alla sätt påverka dem att byta bort namnet Svinaberga….. btwom han inte träffat Micke typ 8 år har han inte träffat sin dotter och sina barnbarn heller????

                          Godnatt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.