Blogg två i dag…

Sveroige idag & Marbella i dag…..

Weeping Willows på Mosebacke 🌻 tänk om jag ändå fått vara där

Vackra betande kor i det så vackra svenska landskapet

Typ fyäullt på alla restauranger i Marbella som har hyfsad och/eller bra mat

Nya skräp/papperskorgar

     ag är sjukt nervös…

morgon klockan 13.00 kan ni tänka på mig.. Då ska Sköldkörteln kollas. ”Högsta värdet” man ska ha är 4,5 och jag har 5,8.. Eftersom jag inte riktigt förstår vad läkarna alltid säger vet jag inte om det är bild tre eller fyra som ska göras. Bild fyra vågar jag inte ens tänka på. Hade så mycket andnings-svårigheter när jag låg på sjukhus så jag drar omedelbart en pararell till det. Jag ska försöka låta bli att stressa upp mig så att jag inte kan sova. Ska ta en sömntablett och lyssna på en bok på somnar jag nog…..

Bok eller Podd?

Pamela Andersson har skrivit två böcker om sin kamp mot cancern. Den senaste kom igår…

Dom ska jag definitivt lyssna på men när jag täker efter kanske böcker om cancer inte är optimalt när jag redan är så nervös.. Väntar nog och tar någon podd;

Mannheimer & Skäringer – som jag skrattade sist:)

Har hängt med ett tag en är äl värd att lyssna på – speciellt Sofia Wistam.

Om jag inte somnat (vilket jag troligen  har), för att hålla mig ajour med dagens ungdom. Brukar oxå lyssna på Säker stil – keep up vad gäller modet. Lyssnade på det avsnittet igår..

Nytt koncept i Malmö

Huvudingredienserna: Träning &  Champgne.          Tanken är att  man tänar först och sedan dricker champagne. Eller så gör du tvärtom men det tror jag inte blir så lyckat. Tveksam till konceptet sol hehet, dvs att man både tränar och dricker champagne varje gång men som ren träning  kombon på tjejkvällar så kan det nog funka.

Lite tips

Inre balansde första stegen Har morgon ger vi oss in i Meditationens värld! Det ser jag fram emot, det och  börja fotografera mer. Kamerans bildkvalitet är verkligen bra…

Några visdomsord från Mia SkäringerLazar;

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.