En hel del blandat…

In i böckernas värld…

 Jag somnade i går! Jag somnade till en mjuk, behaglig röst som ”berättade” en historia. Som ett barn ”vaggades” jag in i det och resultatet blev at jag vaknade i vettig tid i morse. Vettig för mig kommer troligtvis alltid vara sent för mina jämnåriga men jag bara är sådan – morgontrött alltså. Jag hoppas på samma resultat i kväll och i morgon bitti och då ska jag oxå uppgradera hemmakäderna (med sådant jag redan har)…

Lite val kanske..

Hann inte få någon valsedel – typisk spansk post) Även det varit lite knöligt att åka till Malaga och msn bara hade fyra dagar på sig så hade jag gjort det. Jag tycker att det i vår demokrati är en plikt att rösta.

Ytterligare en gång har Stefan Löfven se både missnöjd och oroad ut..

Tittarna var inte så imponerade av hans prestation (vet ingen debatt var, kan ha vart Aftonbladet TVs så den statistiken är väl tveksam,, Anyway så hamnade Löfven tillsammans med lägst betyg..

Har jag fel om Ebba?

Jag skrev för ett tag sedan om att det krävdes en jättespurt av KDs Ebba Bush Thor för att de skulle klara 4% spärren – nu i senaste Sifo mätning 6.,1% Vilken utveckling – hoppas der håller i sig över valet.

Du får öva lite på att variera citaten Ulf

Kapselgarderob

Namnet kände jag inte till men har precis börjat försöka få till mina klädesutrymmen så här.. upptäckte då på Instagram att det är ett Förvaringsdrottningens tips. Smart och effektivt. Två råd: 1. Gå in och läs om just kapselgarderob. 2. Följ Förvaringsdrottningen på Instagram, hennes blogg och kanske köp någon av Mahennes böcker.

Man måste inte vara….

20-30 år, supersnygg allt annat som vi kopplar ihop en Influencer med, jo för den ålderskategorin men det är ju i princip bara dom som varit intressanta för företag att kopplas ihop med, unga tjejer som vill vara som dem. Ja, ni vet allt det där.. Nu har vi en helt ny Influencer

För sin ålder ser hon väldigt bra ut, hon är känd så hon kan nog få något uppdrag. Jag tycker det är härligt att man inte blir tråkig och tant bara för att man blir äldre. Tro nu inte att jag ska få för mig att tro att jag kan bli någon Influencer även om min ålder är in ”between”. Men jag tror inte att så många skulle vara så super-intresserade. Inte jag heller. V får se hur Christina Schollins Influencer period varar. Respekterar ambitionen men antalet personer som går i gång på hennes änglar är nog begränsat, hennes inredningsstil passar precis någon i hennes ålder (dvs totalt övermöblerat med möbler som inte köptes igår, de i hennes ålder och därikring köper med vissa undantag inte nya möbler nu) Skulle de göra det måste hon visa upp något lite mer ”i tiden”. I ett program av Wahlgrens värld hade hon en ”föreläsning” i Norrköping. Det var rätt mycket folk där som hon verkade omtyckt. Föreläsningen gick ut på att läsa citat efter citat i en enda låååååång rad. Hon kommer behöva (och det säger jag bara för att vara snäll) hjälp av;

Pernilla om hon ska ha någon chans att lyckas.. Men jag kan ha fel, har ju hänt förr:)

Nu ska vi reda ut några missförstånd

 

Det första är att det var Annika Ljungberg som var brudtärna och på fotot var likt Laila Bagge så det var därför jag skrev både att det var Laila Bagge och att det var stort av Johanna att ha Laila som en brudtärnorna (och hade det inte varit mer än udda att ha ex-frun som brudtärna hur goda vänner Laila & Anders än är. Det säger ju sig själv det är brudens tärnor…)

Det var Lina Hedlund som skämtade till det på lördagens kalas med 100 liter popcorn.

När jag skrev om Donald Trump envisades jag med art kalla dotter Ivana.. Ivana är ex-frun – dottern heter Ivanka vilket jag borde hållit koll på.,

Elisabeth Massi Fritz svar

Stockholm i dag

Kräft & räk barn/ungdomskalas. Att det än på min tid där det vanliga var korv med bröd och lyxen korv med mos:)

GES turné avslutning på Solliden. Var bjuden (händer inte så ofta nu för tiden men kunde så klart inte gå)

Mosebacke  – Fullt med folk & Uno Svenningsson på scen

Världends vackraste huvudstad fotograferad av Jonas Borg. Om ni någon gång behöver en fotograf – kontakta Jonas. Han är bara bäst och var den som tog alla bilder på Fredriksborg. Han gör även en del uppdrag till Kungahuset så duktig är han.

Kortisar

Dags för del tio – blir man gott humör🙂

Ja, så kan man ju faktiskt göra:)

Gullisar & en smart lösning

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *