Kärlek…

  1. Finns det något vackrare än kärlek? Mellan män, kvinnor, djur – what ever..

Det finns några sådana där par som i alla fall jag upplever att det finns så mycket kärlek så att man kan typ kan ta på den.. Tänkte ägna den här bloggen till just kärlek..

En dag i Phuket…

Gick ju på TV ikväll. Fick mig att tänka på Fredriksborg.. Huvudrollsinnehavaren Suss Thorson gifte sig på just Fredriksborg i december 2013. Kommer inte i håg om det var under mellandagarna eller på Nyårsafton. Hur som helst så bröt vi mot regeln att hålla den korta vigselakten i fästningen. Vi ansökte om att få göra det men de var orubbliga – fladdermössen kunde ju vakna. Nu var det en lugn och tyst vigsel så någon risk för fladdermusdöd kunde vi bortse i från. Middag etc hölls i huvudbyggnaden. Kommer alltid ha kärlek till Fredriksborg och är lite ledsen över att Booking betyget sjunkit från 9,3 av 10 möjliga till 8,8, det är ju fortfarande bra och hade kanske varit så oavsett vad som hänt.

Bröllopet som blev både rockigt och rökigt

Det här hände typ nu så huruvida deras långvariga kärleksrelation kommer se ut är det just nu ingen som vet. Allt fick i alla fall en ”dramatisk” start. Själva vigseln var väl som vigslar är mest, vackra, ett nervöst brudpar, stolta föräldrar (oftast i alla fall) och en och annan tår..

Fördrink som gärna ska vara lite stark så att folk slappnar av. Här var det nog någon som tog en fördrink för mycket och kom på den briljanta idén att avfyra ett litet fyrverkeri från typ förrättstallriken. Resultat: Brandkåren fick rycka ut… Blir lätt en ”litenstörning i middagen när brandkåren kommer in lite oplanerat sådär..

Resten av middagen gick bra men sedan var det någon eller något som gjorde att en rökmaskin som användes på dansgolvet tog eld. Resultat: Brandkåren fick rycka ut igen. Som tur var så räckte det med eldar för den kvällen men räkningen på två utryckningar kommer inte kännas fullt lika kul som bröllopet. Om jag inte misstar mig ligger de på dryga 10 000 kronor per utryckning. Det var bröllopsresan det…  Skjuta om än ett litet fyrverkeri från en middagstallrik på ett bröllop… går hissen inte hela vägen upp..

Long lasting love….

Det är inte ofta Hollywood äktenskap håller i decennier, med några undantag så klart. Här är i alla fall ett par som hållt ihop i snart 20 år och det måste ju räknas till ovanligheterna. Bild ett visar första gången de träffades (blev placerade bredvid varandra på någon middag/tillställning. Bild två är typ nu.. Lite elakt kan jag väl säga att sonen inte verkar ha ärvt mammans gener…men då ska vi tänka på hur otroligt ytlig jag är när jag säger det. En av anledningarna till att äktenskapet håller är kanske att de tillbringar mycket tid i Spanien. De har ett hus uppe i ”bergen” på Mallorca – långt ifrån Hollywood med allt vad det innebär. Att vistas i Spanien är bra för hälsa och välmående.

Gott & Blandat….

Att sitta ner i en stol och äta godis och vara hyfsat tjock är självklart inget bra hälsotillstånd.. men inget kan få mig att tro att hon satt kvar i samma stol men hoppade över godiset och då tappade 19 kilo. Om inte tidsperioden var hur många år som helst. Socker är inte nyttigt och gör inte gott för vikten. Potatis, pasta, ris och en massa annat är heller inte bra för vikten. För att gå ner 19 kilo måste hon ha ändrat även på andra saker än att bara ha bojkottat godiset. Jag försvarar inte godis och inte Coca-Cola som är fullproppat med onyttigt socker som är skadligt inte bara för vikten utan även risken för diabetes. Låt oss bli ”upplärda” i en sund balans mellan kost, motion etc och försök inte få oss att tro att rubriker som den ovan är sanna. Det är viktigt för folkhälsan och jag ska inte sitta här på några höga hästar och tro att min motion duger, jag dricker för mycket Coca-Cola, äter inget godis och tycker nog att jag äter ganska sunt. Jag kan bli bättre, inte för att bli smalare primärt utan för att må bättre (motion) och undvika diabetes (Coca-Cola). Finns ju de här amerikanska TV-programmen där folk väger 200-300 kilo och nästan äter ihjäl sig. De smäller lätt i sig tre pizzor utan att blinka och det är fruktansvärt att se och det är ju som vilket beroende som helst för dem. Den snabbmatskulturen och typen av viktproblem har vi som tur är inte i Sverige. För dem är det både ett beroende och en kärlek till mat som de inte kan motstå.

Tillbaka till sund kärlek….

En bild säger mer än 1000 ord – det här är äkta kärlek och respekt för varandra….

Det trodde hon aldrig…

Det finns ett par som utstrålar så mycket glädje och kärlek för mig och det är Tess Solomons Merkel (i Alcazar) och hennes Kenny Solomons.. De träffades ute på en partykväll och ”hamnade” i samma säng. Nästa morgon var Tess tvungen att sticka tidigt och ville inte väcka honom. Hon lämnade en ”skämtlapp” med texten:

Tack för i går! Jag har stuckit iväg för att börja planera vårt bröllop. Vill du ringa mig under tiden når du mig på xxx-xxx xx xx.

Där och då var det så klart ett skämt och hon kunde väl aldrig drömma om att de faktiskt skulle sluta med att de gifte sig. Först gifte de sig ”inofficiellt” i Goa, Indien. Det går inte att se på bilden hur otroligt vacker klänningen var. Den var gjord av Margareta Julle som gör i princip alla Alcazars scenkläder så hon om någon vet vad Tess gillar och inte. Den var magiskt vacker och de ”vigdes” i vattenbrynet i skymningen, även det magiskt vackert. Sedan gifte de sig officiellt på Pridefestivalen förra året i en äkta” Pride klänning som är gjord av Mary Mynti (hon var chef för all kostymdesignern på Wallmans). Tror inte jag kan komma på några som verkar så kära i varandra som dem och det har ändå gått några år nu..

Niclas & Jenny….

Är Niclas & Jenny Rahm. Finns ingen man som skriver så kärleksfullt om sin fru på Instagram. Hon måste nog känna sig typ mest älskad och respekterad i världen.

Jag tror att han känner sig som världens lyckligaste man och gör och ger allt för sin familj – i ur och i skur. Ibland när jag läser hans Instagram inlägg om/till sin familj kan jag bli riktigt riktigt rörd. Hans omtänksamhet sträcker sig även utanför familjen, han engagerar sig i samhällsfrågor som tex psykisk ohälsa mm mm. Han kallar sig själv ett maskrosbarn som genom drivkraft lyckades skapa Stureplans hetaste nattklubbar och var en riktig ”Östermalmssnubbe” ett tag. I dag har han utvecklats till en person som verkligen förtjänar uppskattning och all kärlek tillbaka från sin familj.

                          Godnatt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *