Distans på olika sätt…

Augusti – Highseason!

Nu väller turisterna in, det är ju princip bara i Norden man vanligtvis har sin semester i juli så nu kommer det turister från all världens hörn.

Men det finns plats för alla och det finns något för alla. Det som är jobbigast är att antalet bilar ökar dramatiskt och att det är inte bara är att slinka in på de populäraste restaurangerna som tex Trocadero Playa mfl som du kan göra 11 månader per år – men inte i augusti. Men det finns så många andra ställen att gå på så jag skulle inte påstå att det är något problem. Strandremsan är så lång så det blir heller inte packat på stränderna. Här finns något för alla – dyra lyxrestauranger, äkta billiga spanska restauranger så fördomen om att du måste ha en tjock plånbok för att turista i Marbella är just en fördom.. Så kom hit:)

Olika typer av distans

I dagens Expressen finns det en rubrik om Sanna Nielsens distans från sin pojkvän. Sanning? Han var tvungen att jobba så han kunde inte vara på plats på Skansen i går.

Lite mer distans..

Sigrid & Samir har oxå problem med distans enligt kvällspressen. De träffades ju under Lets Dance. Nu under sommaren har de båda så mycket jobb på oliks håll så de hinner inte ses lika ofta som vanligt. Själva ser de inget problem med det utan är kärare än någonsin så det är ju ”tur” att Expressen informerar om icke existerande problem…

Distans på riktigt…

Det thailändska paret hade inte träffats så länge men tydligen kändes allt så rätt så de bestämde sig för ett ”snabbt” bröllop. Dvs de skulle gifta sig trots att de inte varit ett par så länge. 1000 gäster bjöds in (det är inte ovanligt i många länder att man har 500-1000) De investerade i en billboard som bröllopsannonser. Allt planerades i detalj: lokal, bröllopsklänning, mat – ja ni vet allt som ska till på ett överdådigt bröllop. Allt var klart och klockslaget för vigseln inne och då uppstod problemet; Brudgummen dök inte upp. Där stod bruden med sina 1000 gäster och allt annat men utan huvudperson nummer två. Varför han inte dök upp förtäljer inte historien mer en rykte om att han haft två ”tjejer” samtidigt. Jag tror att det är så att det är brudens familj som gifter bort sin dotter så ekonomiskt hade han ju inget att förlora bara moraliskten äkta gris. Eller så är allt någon slags PR historia för hur grisig kan man vara att lämna sin blivande fru ensam vid altaret utan att ha sagt ett ord innan?

Gunilla & mina fördomar

Nu lite geografisk distans – Enligt Gunilla Perssons Instagram är hon nu för femte gången på någon vecka i Miami, sedan Kalifornien och direkt därefter Stockholm. Nu till mina fördomar:

  1. Hon framställer sig själv som såväl rik som framgångsrik. Huset hon bor i är allt annat ett lyxhus som hon hyr (det verkar dessutom ganska litet och trädgården består av stenplattor ca 5×5 meter). Det vore inget fel om hon inte försökte få det till något annat än det är..
  2. Hon har ju förvisso en garderob där man fått se en och annan lyxklänningen. Kommer de från äktenskapet hon en gång i tiden hade med en rik man? Han har för övrigt nyligen uttalat sig om att hon typ blev galen när de väl gift sig.
  3. Hon verkar behandla alla som inte tillhör samhällets övre skikt, typ dem som tar hand om hennes mamma ett fruktansvärt sätt.
  4. Hon forcerar sin dotter till att bli nästa världsstjärna har hon talang? Vill hon? Det bryr sig inte Gunilla om.
  5. Vem sätter på sig en glitterklänning och high heals för att framför TV:n låtsas att man är på Oscarsgalan?
  6. Allt prat om Julia Roberts, Prins Albert är de verkligen sanningar?
  7. På Instagrambilden nedan beskriver Gunilla att det är hon och hennes advokat (hon har ju stulit eller som hon säger lånat ett par solglasögon). Nu är jag nog fördomsfull men för mig ser det inte ut som Hollywoods vassaste advokat som kommer försvara Gunilla under den kommande rättegången….

I morgon måste jag leta upp någon som kan fixa mina naglar som ser hemska ut. Fixa lite ärenden, bland annat få köpt de där läsglasögonen som ännu inte blivit gjort (med ökad styrka) Har haft huvudvärk rätt många dagar i rad nu och det kan ju finnas en klar koppling.

Just nu ligger Tintin bredvid mig (intill huvudet) och snarkar sött🙂

                        Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.