Huvudvärk & nytt Apple-id

Jag insåg att jag typ aldrig skulle komma till någon lösning med mitt urgamla Apple-id som dessutom lyckats bli spärrat och få över allt till den ”nya” telefonen. Lösningen? Skapade ett nytt Apple-id som jag noggrant skrivit upp användar-id och lösenord för MEN det innebär ju att mitt Facebook och Instagram konto ligger kvar på mitt gamla Apple-id och så får det väl förbli. Får använda den telefonen till det och sedan byta framförallt Instagram kontot (som jag redan gjort en gång) men det orkar jag inte ens tänka i dag

Ingen vidare dag

Har haft huvudvärk i princip hela dagen, inget man dör av direkt men i den här värmen har det varit rätt så jobbigt. Sov uruselt inatt så det har väl påverkat huvudvärken. Har fått sömntabletter av min läkare men vill inte ta dem för jag tycker man känner sig som en zombie dagen efter. Det där med insomningstabletter och sömntabletter som jag googlat på verkar de inte förstå, eller så är det jag som inte är kompatibel med sömntabletter överhuvudtaget. Med huvudvärk blev det heller ingen pizza utan har hållt mig hemma hela dagen. Hoppas att huvudvärken är borta i morgon och att det kan bli en trevlig pizza kväll då istället..

Frisk?

Det har visat sig att Tom Cruise och hans kyrkliga samfund scientologerna tagit in olika kvinnor, ofta kända Hollywoodskådisar på ”audition” I själva verket har det handlat om att kolla om de kan vara en lämplig partner till honom. Någon enstaka har väl vetat om syftet men som jag tolkat det har de flesta trott att de varit en riktig audition för en filmroll. är man väl ändå inte frisk.. Varför har han andra representanter med sig, varför försöka han inte träffa en partner på vanligt sätt (förstår att han inte kan gå på den lokala puben men det finns ju en uppsjö av alternativ). Nej, hissen går inte hela vägen upp hos Herr Cruise som låter sig styras med precis hur som helst..

Läkarbesök

Var ju hos läkaren igår angående de rätt så kraftigt förhöjda värdena för sköldkörteln. Nu ska det utredas vidare men väntetiden är lång eftersom det är semestertider även på sjukhus.. Har inte fått tid förrän 30/8 men det är ju inget att göra något åt, har de inga tider så har de inte. Å andra sidan kan jag välja att se det positivt för hade det varit ”kritiskt” så hade de väl fått fram en tid så jag väljer att se det så..

Sotogrande

Strax efter Estepona ligger Sotogrande, en ort jag aldrig besökt. Tycker det ser så mysigt ut där nere i hamnen så en utflykt dit måste upp på sommarens To Do list… Får googla lite och ta reda på lite fakta och planera in en utflykt.. tbc…

Ser inte så tråkigt ut..

..hemma heller.. Älskar ljusen från lamporna, vissa terrasser och de gröna palmerna. Det har sin tjusning på kvällen och en helt annan på dagen med alla blommor och gröna växter..

Men tillhör nog fortfarande en bland de blekaste i Marbella… Varje dag tänker jag att i dag ska det minsann bli av med lite soltid men hur det än blir så blir det inte av. Dels är det en del jobb att stå i, sedan har jag svårare för värmen pga sjukdomen och dess ”efterdyningar” och sedan är det det här med håret.. Baddräkt och turban – jag känner mig allt annat än konfortabel. Nu börjar håret sakta sakta men säkert bli bättre så då kan det kanske funka med en lite bredare bandana (eller vad det heter) – det är bara att fortsätta med ”medicineringen” och hoppas att det fortsätter framåt. Känslan nu är i alla fall väldigt mycket bättre än den varit länge när det gäller just håret.

I morgon är det en lång To Do lista så jag hoppas att sömnen fungerar bättre i natt..

                  Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *