Flowers & Break ups..

Exalterade fans…

Ett överlyckligt fan blev så exalterad efter Sveriges fortsatta framgångar att han hittade på att ”Granensfru som ju är gravid och skulle ha fött samma dag som Sverige gick vidare skulle uppskattas genom en enorm blomsterbukett efter födelsen (det blev en lång mening). Han satte upp ett ”mål” på att samla in 30 000 kronor till den här blomsterbuketten, något han inte trodde på själv. Jag vet inte vad som kommit in nu men tidigt i dag hade 25 000 kronor swischats in till den här buketten. ”Granen” och hans fru har nu gått ut och tackat och sagt att de är rörda över gesten men ber att pengarna går till välgörenhet istället för blommor. Om vi tänker att buketten på bilden skulle kosta kring 200-250 kronor kan ni ju bara föreställa er vad en bukett för 30 000 kronor skulle innebära (och jag tror inte summan på insamlingen stannar där). Hur som helst så vore det ju ren galenskap att köpa en blombukett för 30 000 kronor (även om den nog skulle se rätt häftig ut)

Break up – confirmed and to be expected

Det höll inte så länge mellan Isabella Löwengrip och ”nya” kärleken Hampus. De träffades ju rätt så snabbt på (eller innan – who knows) skilsmässan från Odd. För tidigt var det i alla fall så nu under Almedalsveckan har hon gått med information om separationen..

Ryktena accelerar med en orkans styrka kring det här parets ”påstådda” kommande skilsmässa. Victoria anser att David sätter sig själv i främsta rummet och bara prioriterar sin egen karriär.. Hon får utöver sitt efter företag ta det fulla ansvaret för familj etc.. Ja, att rykten florerar råder det ingen tvekan om och det är märkligt hur mycket folk ”vet”. Låt dem vara i fred. Har de problem så har de nog med att hantera det utan att typ alla lägger näsan i blöt..

Almedalen 2018

Förgemene manhamnar Almedalen helt i skuggan av Fotolls VM men för politiker, lobbyister och massa organisationer är det nog lika stort som förra året. 40 000 personer besökte Almedalen förra året, vi får se vad siffran landar på i år, skulle gissa minst det samma eftersom det är valår. I dag var det Centerns dag och Annie Lööf blev störd i sitt tal av någon rasistisk rörelse. Att de inte fattar att det har precis motsatt effekt mot vad de vill uppnå. Men så är det ju inte så smarta heller.

Bortsett från alla budskap som ska framföras så minglas det friskt och jag undrar vad per capita konsumtionen av rosé vin är:)

I övrigt har det varit galet varmt men har ändå fått en hel del gjort (utom den där tiden vid poolen som bara blev ett kort dopp). Packade upp ett gäng kartonger, provade varje plagg och har satt igång att tvätta. Inte för att jag packat ner smutsig tvätt men de har ju legat rätt länge förvarade i gröna flyttlådor och då känns det väsentligt fräschare att börjar använda dem om de är nytvättade.

I morgon till sjukhuset, packa upp fler kartonger, tvätta och få lite annat gjort…

                         Godnatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *