15 sekunder & San Juan…

  • Kändes ju sådär att Sverige tappade oavgjort när det var typ 10-15 sekunder kvar av förlängningen. Orättvist till och med, vi får trösta oss med att vi har mycket vackrare kvinnor i Sverige än de har i Tyskland. Nu har Sverige stor press på sig för att ha någon som helst chans att GP vidare.. Future will tell..

Huslig..

Har varit lite huslig i dag och tvättat, bäddat rent och massa annat ”hushållsarbete” så jag känner mig riktigt duktig. I morgon dags att börja packa upp lådorna. Måndag iväg och köpa extra galgar för annars kommer jag få förvaringsproblem..

San Juan

Var som planerat (efter fotbollen) nere på stranden. En salig blandning av eldar direkt på stranden som man sedan ska hoppa över sju eller nio gånger, enklare Beach ställen, ”fancyBeach clubs. Det var fyrverkerier och sådana där man skickar upp i luften med ljus (som man började med i anslutning till Tsunamin). Det var en hel del folk ute men inte fullt så mycket som jag trodde. Det skulle ju börja 21.30 och eldarna tändas vid midnatt så vi var kanske kite tidiga (var ute vid 23-tiden)..

Blommor & åter blommor

Det är galet fint med alla blommor som växer i rabatter, på murar och i princip överallt. Nästan så jag funderar på att bli blomtjuv och smita ut någon natt och skaffa mig lite blommor.. Nej det ska jag verkligen inte göra men blommor måste jag skaffa fast på hederligt vis..

Apropå blommor så tycker jag att Tina Nordströms blommiga byxdress är så cool:)

I morgon till apoteket och hämta hårmedicinen som ska sprayas var 12:e timme. Vill absolut inte slarva med hårets ”medicinering” då jag kan se förbättringar ”day by day. Kanske en tur till svenska butiken oxå för att köpa konjaksmedvurst som ju hundarna typ ”can die for”. Ja, jag vet att de är lite bortskämda men det är ju inga dyra råvaror de får. Det är viktigt bara att de inte äter av den vanliga tråkiga hundmaten för de behöver ju få i sig de för dem viktiga vitanerna och mineralerna. I övrigt ska jag förska få lite sol på nästippen, är vitast i Marbella. Det där med att ligga i solen och ”pressa” blir bara jobbigare ju äldre man blir. Helst hade jag låtit bli men vill se lite piggare & fräschare ut.

                         Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *