Vad hände?

Vad hände??

Så spelar Argentina oavgjort mot Island och får ikväll stryk med 0-3. Det var nog inte vad vad vare sig det argentinska folket eller Messi tänkt sig. I Argentina är ju fotboll typ allt så jag kan föreställa mig att det råder landssorg där just nu. Är inte avundsjuk på vare sig Messi eller någon av hans lagkamrater och förbundskaptenen. Förra gången när Messi missade en straff vägrade han ju återkomma till landslaget förrän efter övertalning från alla håll, tom presidenten. Den här gången finns det nog ingenting som kan få honom att återkomma… Trist.. Det har ju varit en del överraskningar så här långt så vem vet vi kanske vinner mot Tyskland på lördag:)

Leverans av gröna flyttlådor..

I dag kom leveransen med det jag var hemma i Sverige och packade ihop från vagnhallen där vi haft grejer förvarat under ett par år. 34 lådor (dock inga blommor i dem) och några tavlor så nu har man att göra att packa upp låda efter låda. Det är en hel del kläder som jag ju lämnade hemma när jag gått upp 15 kg pga av mediciner – nu har ju normalvikten och ska väl kunna ha de mesta av kläderna. Ett tag vägde jag ”otroligt” lite så de kommer jag nog inte kunna ha. Får väl se hur pass små de är annars skänka de plaggen (som inte är många till välgörenhet). Här har man ett lite speciellt system (inte med kläder dock) men med typ allt annat – vill du inte ha det längre så ställs de ut vid sopstationerna. Här har man inga egna sopkärl eller sopnedkast. Om någon vill ha det du ställt där så är det bara att ta det annars slängs det med ordinarie sopor. I dag hittade jag två rottingstolar som var hur fina som helst. Inget synligt slutade alls så vips hade jag två nya rottingfåtöljer utan att de kostade en krona.

Los Bandidos – dit vill jag gå..

I 23 år har svenska Jill och hennes man drivit restaurangen Los Bandidos i Puerto Banus. Hur populär som helst, men det är inte en svensk restaurang med svensk mat på menyn utan mer vad man kalla internationell. Hit kan inte gå förbi och komma på att här kanske vi skulle äta ikväll.. Det gäller att boka i god tid för den är grymt uppskattad och populär av folk från alla möjliga länder (så ingen svensk turistfälla alltså) Så kanske skulle ta och göra ett besök i sommar och se om det är så bra som alla säger. Kanske bäst att kolla meny och prisnivå först så man inte blir ruinerad:)

Fler tips..

Bianca Ingrosso är eller har precis varit i Marbella. Som jag skrivit tidigare har Pernilla köpt en ”townhouse” (typ av radhus fast charmigare) i charmiga Benahavis. Mellan Marbella och Estepona. Men visst ser utsikten från altanen charmig ut? Hon rekommenderade och höjde restaurangen Coccomarbella till skyarna. Där har jag heller aldrig varit, kanske kan vara värt ett besök någon gång. Vi går inte speciellt ofta på restaurang det är både kul och gott att laga mat hemma med de fantastiska råvarorna. Något Bianca oxå typ rekommenderar men som jag aldrig skulle gå på är Ocean Club med sina svindyra inträdespriser för att i princip bara få vara där bland de ”fina” folket..

Laddat för midsommar..

I dag har vi förberett oss för midsommar – varit i svenska butiken. Nu har vi köpt sill, lite färsk potatis (fanns inte mycket kvar), knäckebröd & ost så att vi kan fira lite midsommar i morgon. Det där med datumet för San Juan verkar variera över landet så har lagt ut en fråga på Svenskar i Marbella för att få klarhet om det är 23,25 eller 27/6 som gäller här.. Nu har jag fått svar, här går det undan – det är lördag den 25/6. Måste gå ner och ta oss en titt på ritualerna och eldarna. Tydligen var det vissa stränder som hade Djs mm men jag är mer ute efter att se traditionen. Börjar bli gammal som ni kan se:)

Har helt tappat smaken..

Har ju helt tappat det när det gäller TV-program som jag tittar på nu. Program jag aldrig skulle tittat på förut.. Web of lies är en slags dokumentär om vad som kan hända på nätet och hur människor utger sig för att vara helt andra personer än de i själva verket är. I bland blir ”de” bara” avslöjade men ibland slutar det riktigt illa, till och med med mord och människor som satt i system att lura folk på nätet. Någon slags dokumentär men inte av högsta kvalitet, men nog tittar jag varje kväll men tröttnar väl snart. Tröttnar gör jag nog snart oxå på Real Housewifes of New Jersey – det ser jag inte varje dag utan mest när jag kommer ihåg det och inte har något bättre för mig.

90 Days to wed..

..ser jag däremot varje kväll. Vi får se hur länge intresset hålls uppe för det.  Senaste veckan har det varit några som verkligen verkat lyckliga (eller så är allt fake för att få till bra TV) Par 1 i nedre bildraden verkar verkligen kära och lyckliga tillsammans. Happiness! Den här veckan är det två tjejer som verkar lite ”bitchiga” men den ena har å andra sidan hamnat his en kille och hans pappa med de stökigaste hem jag sett ever.. En kille från Tunisien26 år har åkt till USA på sitt KI-visum och ska se om han ska gifta sig med en kvinna med fyra barn i typ 15-20 åldern och jag tror inte någon skulle kalla henne vare sig smal eller tillnärmelsevis vacker och är 46 år. Osar lite Green Card – men han verkar trevlig så jag kanske är fördomsfull.. Dessutom vem är jag att bedöma vem som är vacker för vem och by the end of the day är det insidan som räknas

                                        Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *