Oväntat.

Utveckling..

Alla utvecklas ju över tiden, både mentalt, kroppsligt och på utsidan. Ett bra och som det verkar lyckat exempel på det är Molly Sande’n. Här är är ett litet kollage på hur Molly utvecklats under se senaste åren;

Bilder: Instagram, Expressen, Aftonbladet

Om man väger in lite mer än bara det vi ser på bilderna så är det en tjej som utvecklats till modern kvinna (utan att på något sätt förväxlas med tant, det är mer kanske den ungdomliga barnsligheten som hon vuxit ur). Det har ju varit tyst om henne länge nu och allt fokus har legat på sambon Danny och hans enormt framgångsrika krogshow.Men nu blir det ändring..

Borta är den Molly med långt hår i mörkt, ljuslila eller mörklila och en kanske lite sexig framtoning. Nu ser vi en supersnygg tjej/kvinna som går sin egen väg. Hennes nya album ska tydligen vara väldigt långt ifrån den Molly vi någonsin sett, typ lite ballad Molly bland annat. Hörde lite på ett kort inslag på TV och jag måste säga att det lät riktigt lovande och jag måste absolut lyssna igenom för att se om det är så bra som jag fick känslan av. Jag hoppas att hennes nya album får det mottagande hon hoppas på, jag kan inte säga förtjänar eftersom jag inte hört det. En sak kan inte vara lätt när tex två artister eller skådespelare lever ihop och det är när den ena har supersuccé och den andra står helt i skuggan. Man är ju glad för sin partners skull men så klart ledsen för sin egen situation. Kan nog lätt leda till slitningar så nu hoppas vi på en succé för Molly så blir de ett riktigt succépar 💚Oväntat

Foto från Expressen

Att ABBA gått in i studion igen och spela in ny musik var nog dagens mest oväntade information. Två nya låtar men de ska inte återförenas i den bemärkelsen att de ska uppträda ihop. Det ska digitalt genom ”abbatavarer” eller hur de nu beskrev det men det ska bli intressant & kul att höra låtarna. Tänk vad de betytt för Sverige och svensk musikindustri. 💚Vad jag verkligen..

Skulle vilja lära mig är:

Att lägga makeup på ett riktigt snyggt och professionellt sätt. Både till vardags och fest. Jag är så avundsjuk på dem som så lätt kan göra det bästa av dem själva så att det samtidigt ser naturligt ut och så kan man ju inte undgå faktumet att lite extra hjälp gör att man känner sig lite snyggare och blir då förhoppningsvis lite piggare och gladare.. Skulle kanske kolla om det finns någon lämplig utbildning eller kolla in på Youtube där det finns precis hur många olika ”utbildningar”, genomgångar och tips som helst. Tror jag börjar där så får vi se om det kan leda till att jag lär mig bli duktigare. Balansen för vardag är ju att bli snygg utan att se sminkad ut. Hitta rätt nyans på foundation och det är en hel uppsjö att tänka på så att slutresultatet blir snyggt. Kvällsmakeup ska ju vara väsentligt mer förstärkt och viktigt att den passar både dig och dina kläder. Mycket att lära med andra ord. Nu två saker på min att lära mig mer om;

Fotografering

Makeup

Bara att sätta igång. Just det där med makeup blir ju extra viktigt när jag har turban. En svart turban mot ett likblekt ansikte får en inte att känna sig pigg & glad. Men snart kommer solen och då blir vardags makeu inte alls lika viktig men på kvällen vill man ändå piffa till sig så då är make up lika relevant som resten av året.Hyllningen

I dag har Tim Avici Berglings familj gått ut med informationen att han valt att ta sitt eget liv, 28 år gammal. Att han alltid varit en skör, sökande person och inte klarat den press som ställts på honom även om de kanske inte uttryckte sig precis just så.

Mot den bakgrunden kändes Lets Dances hyllning till honom nästan osmaklig. Ja, han var ett musikalisk geni och ja, han har levererat mängder av världshits. Men låt oss inte fokusera på hans hits, dom kommer vi komma ihåg i decennier låt oss ta det faktum att vi har ett stort och växande problem med social ohälsa på allvar, att se problemen, vidta åtgärder. Inte glömma att en av världens mest framgångsrika 28-åringar väljer att ta sitt liv pga pressen på honom att fortsätta trots att han var öppen med att han inte orkade längre. Det är inget att dansa till.

                         Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *