En helt vanlig söndag..

..hur visade sig vänner vs profier upp på Instagram idag?

Någon som kan gissa vilka som är vänner och vilka som är ”Se mig” profiler? Inte speciellt svårt..Att fotografera mat..

..är svårare än man kan tro;

iblandibland..och faktum är att Bianca Ingrosso är rätt duktig på det. Mycket matbilder på hennes Instagram – ett arv från Pappa?Sarah o Brien

är oxå en profil fast i England. Hon har 250 000 läsare sin blogg. Hon hade gjort upp med ett hotell i Las Vegas att göra ett blogg inlägg därifrån och det framgick tydligt att badbilder och därmed badkläder skulle plåtas och användas. So far so good.

Allt var frid och fröjd när Sarah tog just badbilder men när hon skulle fotograferas i badkläder i receptionen tog fet stopp och det med besked. Personal kom och sa åt henne att de inte tillät henne att plåtas så i receptionen. Rätt eller fel? Det gjorde i alla fall Sarah så upprörd att hon sprider ut det och jag vet inte om hon gjort någon slags diskrimineringsanmälan. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte Sarahs kropp hade något att göra med att den typen av bilder tas i receptionen på ett lyxhotell. Jag är en 36/38 och hade med 99% säkerhet inte heller tillåtits fotograferas i bikini i en hotellreceptipton på ett femstjärnigt hotell för min blogg (har i och för sig inte 250 000 läsare:)) Att äta frukost i badbyxor är förbjudet på de flesta hotell jag vet, så också bikini. Nej Sarah detta är inte diskriminering utan helt enkelt hur man bör vara klädd på olika ställen och platser. tycker i alla fall jag.Men alla får såklart ha sin alldeles egna åsikt.Varför ska alla kritisera så mycket?

Nu får Pernilla Wahlgren plötsligt massa kritik. Varför? Hennes son Benjamin som är 20 år bor fortfarande hemma. Dom bor i Stockholm, hur lätt är det att hitta bostad där? Jo, de har förvisso bättre ekonomi än de flesta familjer men det är inte familjen H&M Persson vi prata om här. Tror jag läste att genomsnittsåldern i Sverige för killar att flytta hemifrån är 23 år. HelLt obefogad kritik tycker jag. Dessutom kritiseras att han är slarvig och lat och det kanske han är, men det är han knappast ensam om att vara när man är en 20-årig kille. Att han är duktig det han gör; skriva, producera och uppträda med sin musik glömde man bort någonstans vägen. Han skriver och producerar ju inte bara åt sig själv så för att vara 20 år har han etablerat sig met än väl. Han är ofta i Los Angeles och jobbar och då tror jag inte han är vare sig lat eller slarvig för då hade han inte varit efterfrågad att skriva musik till andra.  Jag är inget fan av Familjen Wahlgren Men nu  har jag ju försvarat dem flera dagar i rad:) Det enda som saknas är att jag börjar titta Wahlgrens värld….Näring

Förutom näringen med oljan och de andra produkterna för håret så sover jag i natt med en fuktåtergivande ansiktsmask. Med eller utan hår nu är det hög tid för att ta hand hela kroppen från tårna och hela vägen upp.

                  Kram ❤️

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *