Roger tittar genom bakrutan (tror jag)

Det är 15 grader ute och klockan är 22.00. Nu börjar det likna något:) I morgon ska det bli 22 grader i skuggan så då ska jag garanterat ta en 45-60 minuter i solstolen. Hårbotten fortsätter läka bra men tappar galet mycket hår, gör mig helt deprimerad. Fortsätter med oljan och med hoppet, finns inte mycket mer att göra


Nya Parneviks

I kväll var det premiär för Parneviks, nu i en ny version där de inte har några gäster utan man följer ” bara” själva familjen. Som tillägg till de uteblivna gästerna är det de två äldsta döttrarnas pojkvänner som ”kliver” in i serien. Jag tror att det nya upplägget är ett misstag av produktionsbolaget, programmet tappade helt och hållet dimensionen med de olika gästerna. Är rätt säker på att tittarsiffrorna kommer sjunka. Det kommer ju nya utmärkelser hela tiden Årets hit och Årets dit. Årets mamma har ju funnits länge genom tidningen Mama men det är ju först och främst för småbarnsföräldrar. Har fått för mig att jag läst någonstans att det ska komma en ny variant, typ bästa mamma totalt oavsett ålder på barnen. Om det skulle stämma tror jag Mia Parnevik skulle kunna vara en vinnarkandidat. Hon verkar vara en så go och omtänksam mamma. Kanske lite väl snäll ibland..Lailaland

I morgon är det dags för ett nytt avsnitt av Lailaland. Trailern visar att provmånaden för grisen går ut och jag känner mig 99%  säker på att den lilla grisen flyttar till någon kanske lite bättre lämpad familj. Två barn, en sambo, en hund och en gris + diverse olika projekt. Låter definitivt som en gris för mycket och vem som är grisen tror jag inte Laila tvivlar på. Kommer garanterat se programmet i alla fall (och sörja med familjen när Roger  sitter där i baksätet och tittar ut genom bakrutan)Har fått ett otroligt korkat meddelande på Messenger från Margaretha Persson (Mark Zuckerbergs direktör) – jo, det är troligt att han bara har en. Om jag vidarebefordrar meddelandet till alla mina kontakter så kommer jag slippa avgiften som i och för sig bara är 37 cent. De av mina kontakter som inte betalat kl 05.00 i morgon kommer inte komma åt om det var både FB och Messenger eller bara det sistnämnda. Så korkat så att jag inte ens orkar kommentera.. Lika korkat som att Margareta missat informera vart man ska betala.

Haft lite stil med sömnen ska försöka sova nu

                                        ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *