Min dag i korthet..

Märker att hårbotten blir bättre men håravfallet fortsätter, ökar i princip. Måste hitta någon lösning för det så att jag kan känna mig ok/fin när jag går ut oavsett om det är på dagen eller kvällen. Turban, panamahatt, skepparhatt får prova mig fram för man kan ju inte ha en skepparhatt till en klänning osv så jag får väl ha några alternativ. Prio ett.Första soldagen 

I dag har det varit det väder som utlovats. Riktigt soligt och varmt = som en riktigt bra sommardag. Har tillbringat lite tid i en solstol på en terass för första gången sedan jag kom ner i september;

Så skönt att få känna den den varma solen och bara lägga där i solstolen. Låg inte så länge, vill inte börja säsongen med att bränna mig. Måste dessutom tänka på att skydda hårbotten mot den starka solen.Min kväll

Har haft ett halvt öga på TV;n i kväll och i stället fokuserat på ett blogg om Sierra Nevada. I morgon kommer jag skriva ett on Villa Padierna. Vad der är får ni läsa om i morgon.. Jag lär mig en del själv genom att skriva de här inläggen, ni kanske tycker de är dötrista.

Har länge tänkt gå med i någon Facebook grupp för svenskar i Marbella och nu har jag fått ändan ur.. Bra för att hålla sig uppdaterad om vad som händer och hitta tex hantverkare etc.

Det första jag fick veta och som jag tycker är helt rätt är att Marbella stad troligtvis kommer införa böter för dem som går omkring i typ shorts/badbyxor utan att ha något linne eller t-shirt till. Det föreslagna bötesbeloppet är 750 Euro och det skulle ju svida lite i semester kassan. Min känsla är tyvärr att det mest är svenskar och engelsmän som går klädda så här. In med regeln och bort med alla både smala & tjocka otäckta överkroppar.

Klockan är snart halv tolv och temperaturen ute är 16% – känns i och för sig som 13% grader står det.. men kvällstemperarurerna kan verkligen inte klaga på.. för så här har det mer eller mindre sett ut ett tag nu..

 

                       Kram 💖

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *