Lite ökat hopp..

Speialist nummer två..

I morse klockan 10.00 var jag på på plats på kliniken Rio Real i Estepona som då är den privata kliniken. Kostnaden för besöket var 1 200 kronor jämfört med den fria vården jag var på i går. Men håret är ju så viktigt för mig så baserat på det och på resultatet så är det bara att inse att det är värt det.Han visste vad han gjorde

Det var en lite äldre läkare med många års erfarenhet så hans bedömning var efter typ någon minut att hårbotten hade så mycket sår/skador att det i sin tur skadade håret så att det föll av och hindrade det ifrån att växa. Jag har ju märkt att jag haft det lite problematiskt med hårbotten men snarare tänkt på det som typ mjäll.Inte bara ett recept på piller

De är ganska ”duktiga” på att ”take easy way out” och skriva ut ett eller ett par sorters piller och hoppas på det bästa när man är sjuk. Eftersom jag på grund av mina problem redan äter mediciner vill jag ogärna öka antalet utan hålla det till så få mediciner som bara är möjligt.Fyra sorter av mediciner/produkter

Han gjorde bedöminhen att fyra olika sorters produkter:mediciner ska försöka hjälpa mig att få ordning på håret;

  1. En hårolja som jag ska massera hårbotten med varje kväll. Inget snabbjobb utan ordentligt så att den skadade hårbotten får tex den näring den behöver för att läka.
  2. Ett schampo set med schampo, balsam och någon form av inpackning.  Ska användas 3 gånger per vecka.
  3. En medicin i tablettform som jag ska ta varje morgon .
  4. Ett schampo som jag  ska börja använda när hårbotten läkt och jag ska sluta med det första.

Även om det såklart inte är någon mirakelkur och det kanske inte ens lyckas eller dröjer upp till ett år innan håret är lite fint igen så känns det väldigt mycket mer hoppfullt i dag. Återbesök om tre månader.. Vi får se vad som sägs den 23/5 på den allmänna vården. Spar ju gärna de pengarna. Det är ju inte bara vården i sig som skiljer sig totalt utan även priset på medicin. Dagens fyra produkter kostade 1 200 kronor. Motsvarande pris i den allmänna vården hade uppskattningsvis varit runt en hundralapp. Så hoppas såklart att de tycker att det är en bra behandling så att jag kan fortsätta den där.Ikväll ska jag kolla på Andreas & Lisas dotter foodbyeelaellaj dvs Ella i Sveriges yngsta mästerkock, äta spaghetti med köttfärssås och skriva en blogg om två unika restauranger Villa Tiberio och El Gran Gatsby. Dont miss:)

Kram ❤

2 tankar kring ”Lite ökat hopp..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *