Någon som är värd..

..världens största fång blommor

är Bengt Sjöberg som är IT-chef i Cloetta koncernen värd. Han är så snäll så han hjälper mig när jag behöver hjälp. Jag är ju så galet oteknisk. Så även om du inte får dem fysiskt så får du världens största fång blommor ändå.. Någon sa en gång: det är tanken som räknas:) Varsågod Bengthär är blommorna:

 

Trist med ännu en polisanmälan..

Någon som många nog sett som en ”svärdrömsson” är Martin Timell, han är inte riktigt det kan man väl konstatera. En polisanmälan för våldtäkt är gjord, händelsen inträffade 2008 så det kan nog komma att bli ringar på vattnet. Meetoo har verkligen fört fram hur utbrett sexuella trakasserier i ord och handling varit. Det är verkligen viktigt att det inte blir ett ”tomtebloss” som slocknar utan att det faktiskt medför en riktig förändring. En sak kan vi vara säkra på; Martin Timells 20-års säsong blev hans sista.

Google får kritik

Det riktas en hel del kritik mot Google och att de möjliggör distribution av rasistiska filmer och annat som inte borde vara accepterat genom videotjänsten Youtube. Googles VD Anna Wikland, som för övrigt kom på plats nummer två i Sveriges mäktigaste kvinnor, tror jag) har varit väldigt undanglidande när det gäller att besvara frågor på varför detta accepteras. I dag verkar det som om hon kommer att öppna upp lite och svara på frågor etc vilket säkert kommer leda till att sådant som inte borde finnas på Youtube försvinner.

Försmak av årets vår & sommarmode

Jag är inte överens om att det är den snyggaste färgkombinationen, men lite snyggt kan det vara med rätt plagg. Inget jag kommer utöka min egen garderob med. I övrigt är det mycket pastellfärger som lavendel och ljusrosa. Blommigt kommer vi oxå se mycket av. Får göra en speciell Mode blogg special någon dag.

Vädret fortsätter vara trist, har vi tur så får vi någon solstund. Temperaturen ökar så det är inte kallt men den där härligt värmande solen och blå himlen ger ju så mycket energi. Såg på någon av nättidningarnas web upplaga att våren nu ska komma till Sverige. Klimatförändringarna kanske gör att den riktiga våren med just sol & blå himmel kommer till Sverige före Marbella. Inte helt troligt men det kan bli så i en framtid på det sätt vi behandlar vår jord..

Några som verkligen trivs här i Marbella är Tintin och Karisma även om de just nu typ vägrar gå ut. Ut och  in snabbt som tusan när det regnar eller har regnat så att marken är blöt, inga långpromenader just nu alltså. Det får vi ta igen när den riktiga våren kommer. Jag behöver komma ut och promenera mer oxå, både för hälsan och att behålla vikten..

xoxo

En reaktion på “Någon som är värd..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *