Hospital Costa del Sol..

Vilken höst:( I slutet på september blev jag väldigt sjuk. Komplikationer som lunginflammation och helt utslagna njurar. Många veckor på sjukhus med medvetslöshet, intensiven och sedan ”vanlig” avdelning. Är nu utskriven men inte frisk. Tränar på att lära mig gå och har både rullstol och rullator, hoppas kunna gå innan årsskiftet. Återbesök minst en gång varje vecka på sjukhuset. Tvärtom mot vad man fördomsfullt kanske tror är spansk sjukvård jättebra (bortsett från vissa språkförbistringar mellan varven). Nog om sjukdom, nu fokus på att bli frisk!

Jul och Nyår kommer firas här, kan inte åka till Sverige under pågående behandling. Vill heller inte byta läkare och börja om, har två stycken och de är båda jättebra.

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *