Dagens snackis..

..får man väl ändå utse Anders Borg till.. Behöver nog inte repetera vad han gjort för det har väl inte undgått någon. Tidningarna trumpetar ut att han borde åtalas, jag försvarar inte på något sätt det han gjort men åtal är kanske att ta i.. På var och varannan fest är det ofta någon som fått i sig för mycket och säger och gör något mindre lämpligt. De hamnar inte i varenda tidning och hotas av åtal. Det är både tråkigt och inte ok att bli så full att man skämmer ut sig själv och är otrevlig mot andra.. Men vem vet det kanske inte var Anders Borgs fylleslag..

Fotboll igår, tittade faktiskt och ska nog se finalen Nederländerna mot Danmark – heja Danmark!

Dags för Pride är det oxå och i morgon den årliga paraden som väntas ha med 45 000 deltagare och en halv miljon besökare – själv håller jag kvar i skärgården. Inte för att jag har något emot Pride, tycker det är bra utan för att jag tycker det är jobbigt med så mycket folk.

Har läst lite mer av bloggen 56kg men får nästan lite ångest av alla nyttiga recept och annat nyttigt men ska ge den en chans ett tag till.. Håller mina kalorier bra och Coca-Cola intaget hyfsat bra:)

I dag har det oxå känts som om sommaren är slut men enligt prognosen ska det bli lite bättre redan i morgon – hoppas det stämmer än är man allt annat än ”sommarmätt”.

Förkylningen släpper inte riktigt men i morgon ska jag ta itu med lite hushållssysslor – inte så kul men väldigt skönt efteråt..

Nu dags för Friidrott..

xoxo

 

 

En reaktion på “Dagens snackis..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *