Längtan..

Längtar, längtar, längtar till Marbella – kanske extra mycket eftersom det typ kändes som om sommaren tog slut i eftermiddags.. vi får hoppas att jag har fel. Några som verkligen trivs i Marbella är Tintin och Karisma, höstrusk och snö är verkligen inget de gillar.. Pappa är hemma nu och ska åka ner och ”övervintra” kring den den första oktober.

Något annat jag längtar efter är kräftor, det var läänge sedan sist så det måste jag planera in här under augusti. På söndag ska vi på det årliga besöket på Bullandö – den här gången får jag sällskap av grannarna Jutta & Thomas, det ska bli trevligt..

Nästa vecka är det fullt upp med klippning/trimning av Tintin och Karisma, på måndag den årliga vaccinationen bland annat. Agendan full varje dag utom en..

Har inte blivit så mycket gjort i dag heller men börjar känna mig lite piggare nu så hoppas jag har energi i morgon..

Vilket märkligt mord i Surahammar, en kvinna i 50-60 årsåldern och förskolelärare blir mördad mitt på dagen bland massa folk. Otäckt! Hennes man försvann under mystiska omständigheter för något år sedan så det hela verkar minst sagt märkligt. Sanningen lär väl komma fram någongång..

Lulu Carter är ute på provokationsstigen och ”anklagar” alla svenskar och då främst barn att vara fult klädda. Personligen tycker jag att både barn och vuxna ska få klä sig hur de vill och att Lulu Carter inreder fult..

xoxo

En reaktion på “Längtan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *