What does..

Ja, det kan man undra – väldigt många olika sätt det är ett som är säkert. Har ju kollat omkring på lite olika Appar och antalet kalorier som jag ska få i mig varierar från 1 200 till 1 600 per dag. Har fyllt i min App och i dag har jag fått i mig 1 112 kalorier. En Coca-Cola burk innehåller 139 kalorier så det gäller att hålla nere på sådana.. Känner att ett abrupt slut inte kommer fungera speciellt bra..

Lyssnar just nu på Carolina Neuraths bok Gränslösa.. Den är värd att lyssna på och får väl betyget 3+ skulle jag säga. Det är verkligen skönt att lyssna på n bok istället för att läsa, framförallt på kvällen. Har BookBeat som ä väldigt användarvänligt. Har sett ut en ny deckare att lyssna på när jag är klar med Gränslösa, har väl knappt två timmar kvar. Lyssnar mindre och minde på Poddar, lyssnade däremot på Moa Herngrens sommarprogram häromkvällen. Rätt ok men ingen sensation. Varannan söndag nu på sommaren kommer et nytt avsnitt av Mordpodden och den podden lyssnar jag nästan alltid på..

Härlig bild på två lyckliga hundar Tintin och Karisma:) Dags att beställa tid för klippning/trimning igen – hoppas kunna få tid nu i början på augusti. Hoppas hon inte är på semester, har hittat en riktigt bra ”hundfriör” och fortsätter gärna gå hos henne. Själv är jag i stort behov av fotvård, det var längesen sist. Finns en kvinna här ute på Värmdö som är både bra och billig. Ska ringa henne i morgon och boka tid till nästa vecka..

I helgen ska jag göra en veckomatsedel – tror det är lättare då att vara konsekvent till LCHF. Om man handlar var och varannan dag så där planlöst är det lätt att ”slarva” till det. Får googla fram lite goda och roliga recept..

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *