Schulman, Gårdinger & så La Gunilla..


La La land, vilket misstag som det blev på Oscarsgalan i går med utnämningen av Årets film.. Skandal utropas det så klart direkt men ärligt visst finns det större misstag och fel som gjorts.. Inte så kul för prisutdelarna som konsekvent och för alltid bli sammankopplade med just det här. Inte så kul heller för alla i La La land teamet som fick sluta jubla över segern. Sverige fick i alla fall en Oscar för bästa foto och det tycker jag vi ska vara stolta över.. Stolt ska verkligen Zlatan vara också som avgjorde matchen mot Southampton igår med sina två mål. Var läänge sedan jag såg på en fotbollsmatch på tv och trodde nog inte att jag skulle se klart den heller men det gjorde jag..

Lyssnade på en ny podd, Schulman och Gårdinger som bara släppt ett avsnitt och det verkar lovande. Om någon undrar hur det går för La Gunilla så kan jag meddela att hon inte syns till på Topp 150 listan den här veckan heller. Om man ska göra en amatör analys av topplistan kan man konstatera att det går väldigt bra för;

          Mord-podden andra liknande Poddar

          Feel good poddar som Fredagspodden och ett gäng    andra

          Specialnischade podddar som tex Träningspodden

Riktigt dåligt går det för poddar som tar upp problem, förutom ångestpodden, som alla tenderar till att hamna på listan men aldrig någon framskjuten placering.. Vi vill kanske inte med oss vardagen in i vårt podd-lyssnande, det visar i alla fall en amatör analys..

xoxo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.