Hur mycket..

..kan man skriva om..

Det tar liksom aldrig slut, spaltmeter efter spaltmeter skrivs om Mello och om Donald Trump.. Det är inte utan att Robert Aschberg hade en bra rubricering med Trump knarka.. Trump å sin sida bjuder verkligen upp till dans med alla sina utspel.. Känns ju inte direkt betryggade att USA har en president som tex utesluter delar av pressen på en presskonferens.. detta då de som uteslutits ifrågasatt hans påståenden eller utspel. Jag skulle oxå kunna skriva spaltmeter om Herr Trump men gör inte det.. Nöjer mig med en skrämmande liknelse;

Visste ni att Donald Trumps farfar var en tysk som lämnade Tyskland för att undkomma krigstjänst? Eftersom det var olämpligt att berätta att man smitit från krigstjänst i Tyskland utgav han sig för att komma från Karlstad i Sverige..


Om man skulle värdera antal spaltmeter som skrivs om Mello så kommer vi ikväll få ta del av något riktigt storslaget, viktigt som kommer ”överraska” oss.. Spänningen är olidlig – hur kommer det gå för Alice och hennes trosor (troschock), kommer Loreens nummer att funka.. Allt är nogrannt presenterat för oss så att vi kan vara 100% beredda och inte missar någon troschock som det dessutom kommer skrivas ännu mera om i söndagens blaskor..


Vaknade strax före åtta idag, det var ljust ute 🙏🏻 Nu känns det verkligen som våren närmar sig, även fast det är snö ute.. Den stora skillnaden är ljuset, båda på morgonen och på eftermiddagen/kvällen..

Hoppas alla får en riktigt bra helg 💖

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.