Citrusträd & Hötorgskonst..Längtar extra mycket till Marbella efter att ha sett Nyhetsmorgon och då speciellt Victoria Skoglund delen med Citrusträd och andra typiska året runt växter.. I Marbella alltså, här måste de ju vinterförvaras.. men det kan det vara värt.. Ljust och svalt ska de förvaras, i Sverige alltså:) Runar har tydligen gått och blivit frälst igen, den här gången travfrälst.. Talang har han tydligen oxå, i alla fall enligt budskapet i Nyhetsmorgon..

Amanda Schulman gjorde en rip off på Beyonces bild där hon informerade om att hon var gravid med tvillingar.. Fru Schulman gjorde en likadan bild som direkt eller indirekt syftar till att Daisy Graces ”swim wear” lanseras om typ två månader eller så.. Det gick inte obemärkt förbi, i etc Aftonbladets krönikör Jonna så är det inte ok utan blir bara Hötorgskonst.. Tidningen Resumé nöjer sig med att konstatera att det är gjort och lägger ingen värdering i det.. Jag tycker i olika.. Ena sidan tycker det är ok andra sidan tycker jag inte det är ok.. Får fundera på vilket som väger tyngst.. vad det nu ska vara bra för..

Nu äta lite lunch..

 

xoxo

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.