Information Mello..Onsdag och dags för att starta upp mellosnacket, i alla fall enligt tex Aftonbladet. Schlagerbloggen är full av info, Tobbe rapporterar om låtarna och hur de är osv. Är det inte trist att läsa om Mello onsdag, torsdag, fredag och sedan se det på lördagen? Det tycker i alla fall jag så ingen,Schlagerblogg för mig..Kunde dock inte undvika att Loreens bidrag är konstigt men coolt.. Vad det innebär får vi se på lördag, men hade hellre blivit överraskad på lördag..  Verkar hur som helst som ett ganska starkt startfält på lördag, typ som dödens grupp i fotboll..NASA verkar ha upptäkt några nya planeter, presskonferens hålls just och den live sänds på flera ställen. Ska bli spännande att se vad det här är..


Nu ut med Tintin & Karisma 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.