Tuppen & Längtan..

image
För att vara mig så var jag i dag verkligen uppe med tuppen. Drömde världens konstigaste mardröm om att det kommit in fladdermöss i min lägenhet. Finns ingen annan koppling än Fladdermösen i fästningen på Fredriksborg. Hur som helst så var det inte trevligt att ha fladdermöss som bestämt sig för att flytta in. Dom där jäkla fladdermössen i fästningen på Fredriksborg har då verkligen ställt till det.. 09.30 kommer Daniel så åker vi till Arlanda med destination Marbella.

image
Längtar ihjäl mig efter min lilla familj och de kommer nog bli precis lika glada över att se mig. Får väl ta det lite lugnt med Karisma så hon inte blir allt för till sig. Hon behöver ju vila ordentligt nu efter operationen. Världens bästa lilla familj är dom hur som helst. Men det har väl inte undgått någon att jag tycker:)

Nu dags att gå igenom att jag inte glömt något innan jag åker..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.