Egentiden som försvann..

image
Måste nog lyssna lite aktivare på den Olofs bok. Någon egentid med magasin läsning och hemma SPA blev det inte i dag..

Efter intervjuandet som tog några timmar har jag varit och handlat, fixat lite hemma och ska nu fortsätta skriva. Skriver alltid bäst direkt efter ett intervju tillfälle för då har man inte bara anteckningarna utan även nyanserna med sig. Dit igen i morgon kväll sedan har jag så mycket material att skriva om så att jag klarar Marbella veckan. Eller vecka och vecka det blir ju bara 5-6 dagar den här gången. Sedan hem igen och fortsätta tömma ryggsäcken och fortsätta arbeta med framtiden.

image
Så här kommer jag känna mig när jag kommer ner till Marbella. Mötesfritt mer eller mindre så tid för både arbete och avkoppling. Kommer så klart titta förbi gänget på Lotus en sväng bara för att få träffa dem lite, inte för att jobba. Pappa är nere så honom kommer jag så klart träffa & äta middag med någon kväll.
Längtar till onsdag!

I morgon blandade möten på agendan. Lång dag kommer det bli. Men det är bara att köra på. Är rätt trött nu men har bestämt mig för att skrivs i alla fall minst en timme..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.