Midnatt råder..

Ja, nu är det officiellt en ny dag och jag ber till alla gudar att den blir bättre än onsdagen.. Har i alla fall några bra möten i morgon. Lite ledtrådar:
image
Möte ett med två tjejer som har en gemensam nämnare i bilden. Vad avslöjar jag inte:)

Möte två;
image
En träff med en slags rådjur..

Därefter är det administration för hela slanten resten av kvällen. Alltid så intensiva veckor när jag är i Stockholm, så många möten som ska klaras av. Men det går framåt och när nutiden ligger bakom mig så ska jag fira det ordentligt med tex
image och några andra i den absoluta närmsta kretsen..

Jag hade tänkt åka ut till Värmdö och gå igenom lite gröna lådor med kläder och ut på Tradera. Inser att tiden inte räcker utan får ta det i nästa vända. Det är inte riktigt prioritet just nu även om det både är för en god sak och ger lite klirr i kassan.

Skrivkramp har jag nog drabbats av i dag så jag tror jag lyssnar på en podd eller bok och sover sedan..

Godnatt 🐼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.