Kompenserar..

Lyssnade på en blogg som bestod av en intervju med Bianca Ingrosso (Pernilla Wahlgrens dotter). Hon var väl uppriktig och ärlig men särskilt intressant blev det inte så jag lyckades få ner inboxen till noll, Hurra!
Lyckades även avregistrera mig ifrån minst 10 nyhetsbrev/reklam utskick som jag inte vill ha. Så när jag ändå är i farten så kompenserar jag min tidigare bloggtystnad med ett extra inlägg i dag.

Tittade lite på bilderna på huset som jag lagt upp för uthyrning. Kände att jag längtade dit ser ju så mysigt ut..
image

image

image
Det bara måste ju finnas både en och två familjer som vill tillbringa en vecks där i sommar kan man tycka. Ja, det återstår att se helt enkelt. Jag kommer i alla fall vara där lite..

image
Måste boka tid i tvättstugan.. Är jag ensam om att ha någon halv fobi/obehagskänsla över att behöva vara där nere i källaren som ju tvättstugor alltid ligger i? Vad tror jag ska hända? Det värsta är väl antagligen att någon irriterar sig på att man glömt ta bort luddet i torktumlaren eller inte städat tillräckligt noga efter sig. Inte så kul kanske men det är knappast det som skapar den där obehagskänslan som bara infinner sig. Har heller inte hört om så många mord eller så i just tvättstugor så här finns alltså noll logik.. Tur man får träna lite då någon av de närmsta dagarna..

Nu lyssna lite på boken om livsbalansen, känns extra aktuell just nu..

Kram ❤️

En reaktion på ”Kompenserar..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.