Comeback..

imageDet har varit lite tyst här från mig i nästan två dygn.. Hade missat att betala årsavgiften för domänen, hatar dessa mailfakturor som alltid kommer bort i flödet.  Men för er kanske det var skönt:) Men jag saknade allt att blogga det måste jag erkänna. Men here we go again – i alla fall till nästa år när jag med all sannolikhet kommer missa mailfakturan igen..

image
Hur som helst så har både måndag och tisdag mest sett ut så här.. Möten i all oändlighet.
Resten av veckan ser ungefär likadan ut, en massa olika möten och där emellan administration. Det papperslösa samhället är ungefär lika sant som Inez Usmans påstående om att internet bara var en fluga. Jag tycker jag har papper precis överallt. På lördag är det inbokat stora rensardagen av just det, papper.
Jag kommer njuta av varenda papper jag kan slänga i sopsäcken. Jag är verkligen ingen hamster när det gäller att spara papper men har inte hunnit hänga med att sortera och slänga och då skapas det väldigt lätt just stora pappershögar.. Men snart ska det som sagt vara ett minne blott.. Får ta lite pauser emellanåt och skriva.. Rätt många ord per dag som jag måste producera..

image
Har lagt ut huset på Värmdö för uthyrning veckovis i sommar. Det står ju tomt rätt mycket så varför inte skaffa sig lite extra lön på ett tomt hus? Har man tur kan få ett gäng veckor uthyrda och jag tog i lite på veckopriset för att hyra ut till ett gäng ungdomar är allt annat än aktuellt. Nu går vi se om det hör sv sig några intressenter. Använder mig av sajten Stugknuten.
Lite kommer jag vilja vars där själv men kan ju anpassa mig efter de veckor inte är uthyrda.

Nu har mailboxen vuxit sig för stor igen. Det måste jag ta ta tag i i morgon. Ska börja lite redan i kväll så att man känner att man kommit igång i alla fall. Jag tycker inte jag gör något annat än avbokar nyhetsbrev men ändå fortsätter de komma i en ständigt stridande ström. Allt för många företag tycks strunta fullständigt i vad lagen och regelverket säger om det här med Nyhetsbrev..

I morgon är det tre möten, lite viktiga papper som måste i väg och ett stort antal ord som måste skrivas..

Nu däremot ska jag lyssna på en podd och rensa bort alla skräpmail samtidigt. Tur man är kvinna så man klarar mer än en sak i taget..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.