Julstämning..

image
Fick allt en riktigt härlig julstämning här på Ingarö ikväll. Granen lös, ljusen brann och det gjorde det oxå i braskaminen. Så mysigt.
Den enligt Cilla informella kvällen kan vi väl säga var informell på ett personligt plan men en trerättersmiddag med vällagad supergod mat var kanske inte så informellt:) Men år gjorde jag & inte så lite heller. Ett riktigt trevligt familjehäng med andra ord.

image
Måste helt enkelt bli bättre på att bjuda hem gäster. Det är ju så himla kul när man väl gör det. Älskar ju att planera, duka och göra fint så varför inte ta och skärpa till sig på den punkten. Det är uppenbarligen en hel del jag anser mig behöva skärpa till mig på, kanske inte ska vara så överdrivet självkritisk. Kan ju bli deppad.. Vore ju trist.

image
Som en liten jämförelse såg det ut såhär i Marbella i dag. Bilden är tagen i hamnen i Puerto Banus.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.