Snöfall & möten..

image
Lite lätt snöfall stora delar av dagen men det blir liksom inte det där vintervackra man vill se utan lite jag vet inte vad. Sju minusgrader, inte så kallt men efter ha tillbringat stora delar av året i Marbella de senaste åren är allt under 15 plusgrader kallt.. Möten som vanligt i dag och en rad saker att ta itu med efter respektive möte. Även det precis som vanligt.

image
Från och med i morgon är detta något som ska ätas VARJE dag. Inte så många per dag utan två får räcka. Nog för att jag visste att avocado var nyttigt men i går lyssnade jag på Veckans Bläcka och vet nu hur extremt nyttigt och bra det är att äta avocado. Kommer inte vara någon uppoffring direkt.. Jag älskar avocado ❤️
Sedan måste 2016 bli året när Coca-Cola konsumtionen halveras. Den halvan ska ersättas med smoothies (nyttiga), mineralvatten och the. Har så fina tekoppar på Fredriksborg som samtidigt är thekannan – ska ta med mig några hem så att det verkligen blir ännu godare och mysigare att dricka the.

Nu ska jag vila en kort stund innan det blir lite fredagsmiddag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.