Hjälp, vad hände..

image
Plötsligt känner jag att förmågan att inte kunna skriva kommer krypandes. Nej, jag tror inte att jag varit världsmästare innan men har kunnat skriva någorlunda bra tycker jag. Men det får man väl inte säga i Jantelagens högborg Sverige. Men det gör jag ändå.
Är det mitt Spökskrivarprojekt som ger mig kalla fötter, dåligt självförtroende och allt tvivel i världen? Antagligen. Får sluta med det och låtsas att jag är just världsmästare på att skriva och bara göra det. Jag kan ju, det vet jag ju. En roman skulle ta mig en evighet att skriva. Boosta din business (mitt kapitel) skrev jag på någon timme. Att Spökskriva är lite svårare men jävlar i havet (förlåt men behövde lite egenpepp där) jag SKA klara det! På söndag fattas beslutet. Då måste jag känna att jag kan klara det. Dörren symboliserar dels min framtida skrivarstuga men också att våga öppna nya dörrar. Just den här dörren är väldigt vacker. På min skrivarstuga är det en helt vanlig vit dörr, men det kommer det inte vara när allt är klart. Den ska självklart matcha huset så den kommer inte vara lila.. Men patinerad kommersen vara på mitt alldeles egna sätt. Jag ska använda den befintliga dörren och göra om den helt själv.. Sinnesro att arbeta med händerna, det är något som är sant..

image
2016 ska ju bli ett bra år. Nu vågar man väl inte säga det men på flera sätt har året börjat lovande. På ett sätt mindre bra men jag får se det som ”olycksfall i arbetet”
Så kommer det fortsätta även under 2016 för hur gärna jag än vill det så kan det inte gå ett helt år utan misstag eller motgångar.
Men det får man ta och bara gå vidare, man lär sig av misstag & det får man hoppas att andra oxå gör. Så fortsatt positiv i allra högsta grad för 2016.

image
Det här får bli dagens Mood bild för 2016. Vad den säger? Det berättar jag en annan dag för nu ska jag lysna på en Podd innan jag somnar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.