Kallt men varmt..

image
Hur kallt det än må vara så är det allt något speciellt med Stockholm. Stressen och den hysteriska trafiken kan man vara utan men som stad är Stockholm verkligen vacker.
image
Att vi dessutom har så nära ut till skärgården är ju när man tänker på det fantastiskt. Visst är skärgården både vackrast och mest härlig att vara i på sommaren men även vintern har sin charm. Elda i öppna spisen, goda middagar och riktigt härligt frisk luft.

Men kylan har jag svårt för, därför längtar jag alltid till Marbella just när det är kallt härhemma. Men jag ser det som en livslyx att kunna vara på båda ställena. Just nu håller jag på med Stockholms planeringen så får vi se hur länge jag blir kvar här. Allt hänger på planering och att planeringen håller så klart.
Som vanligt är det både roliga och tråkiga saker som ska göras, men inget att göra något åt. Bara att beta av. Apropå på beta av så måste jag beta av de där extra kilona oxå. I morse fick jag inte på mig de byxor jag tänkte ha. Blir dyrt för plånboken om jag växer ur mina kläder så vardagsmotion & hälsosam mat är verkligen prio!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.