Första gången på länge..

image
..som jag var och hälsade på teamet på Lotus. Så kul att se dem igen! Pedro, Emile och jag gick iväg ett par timmar drack lite vin och pratade. Var hemma i vettig tid ska ju flyga till Stockholm i morgon.

image
Julpyntningen på kontoret, inte så överpyntat med krims krams där inte:) Men hela kontoret är väldigt stilrent och precis i min smak.
2015, vårt andra år gick vi med vinst. Förvisso ingen jättevinst men det är ändå bra att redan andra året visa svarta siffror. Målet för år tre är en rejäl ökning. Hoppas det blir så också..

Även om jag älskar Marbella så ska det bli skönt att åka hem till Stockholm bli klar med ALLT och i den bästa av världar få flytta in i en ny lägenhet. Hoppas Hoppas!
Bättre läge får man leta efter och så är det en vindsvåning, jag älskar verkligen vindsvåningar!

image
Utöver allt med administration och bli klar saker ska jag vara med lite jobb med den här musikalen Murder Ballad. Premiär 7/3 – missa inte att se den, bara 12 föreställningar. Dom ska vi se till stt de är slutsålda varenda en.. Repetitionerna börjsr i mitten på januari. Regissör är Morgan Alling. Det program i TV om mobbning var verkligen bra och har ni inte läst hans bok om sin uppväxt – gör det direkt!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.