Planera Nyårsafton..

image
I kväll gäller det att somna i vettig tid.. Måste komma upp och iväg innan alla butiker stänger. Inga krångligheter utan bara min absoluta favorit Skaldjur. Prisskillnaden och utbudet här jämfört med Sverige är verkligen stort. Finns en livsmedelsbutik i Elviria som har en helt otrolig fisk & skaldjursdiskarna så där kommer inköpen ske.

Ikväll har det blivit lite enklare med padtakuddar med lite tryffel i & smörstekta champinjoner. Låter kanske lite torrt och tråkigt men är faktiskt väldigt gott. Har lyssnat klart på Såld som var riktigt ”läsvärd” så den kan jag rekommendera. Får se vad jag hittar på att lyssna på nu. Får se om det kommit några roliga nyheter.

Har fått en hel del kommentarer från olika håll om hittehunden. Både på Facebook och lite mer inofficiellt. Leder gör att jag ska ha tre hundar men faktum är att jag tro det eller ej är klok nog att hålla mig till två. I alla fall i dag. Men tänk om den inte hittar något hem och går ett hemskt öde till mötes då kommer jag inte kunna hålla mig. Men sannolikheten att det skulle bli så är väl typ 1% så ni som röstar emot tre hundar kan vara väldigt lugna.

Nu kommer en föreställning från Vallarna på TV, Nymålat. Tror jag måste byta kanal eller ännu hellre stänga av TV:n. Buskis har jag verkligen svårt för även om det var rätt mysigt att vara på plats på Vallarna en vacker sommarkväll och se premiären. Men på TV, nej tack!

TV:n avstängd och att slippa ljudet av de lätt hysteriska rösterna med Falkenbergsdialekt känns befriande och skönt. Tystnad är något jag uppskattar mer och mer. Men inte så mycket att jag kommer bli eremit men det där ständiga TV-ljudet med reklamavbrott stör mig mer och mer. Hänger säkert ihop med stressen under året.. Men samtidigt sunt för hjärnan att slippa ta in ljud och intryck precis hela tiden.

Nej, nu ska jag leta upp en ny bok och lyssna till en behaglig röst som berättar en förhoppningsvis bra historia för mig.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.