Ready for a New week..

image
Mina rutiner är det ju lite si och så med men en rutin är som skriven i sten. Går aldrig och lägger mig en söndagskväll utan att ha nästa veckas To Do lista nerskriven och klar. Sedan brukar det tillkomma något under veckan men grunden är klar och då mår jag bra. Slipper försöka hålla massa saker i huvudet utan vet att allt finns i min To Do bok. Har slitit ut några sådana med åren men den jag har nu är superbra. Ska köpa en till innan jag åker hem, om jag hinner åka till Puerto Banus, annars får det vänta till nästa gång.

Jag följer ju några bloggar, inte på en daglig basis utan lite då och då. Blondinbella som hade sin egen bloggportal och på så sätt tjänade en hel del pengar på sin blogg har nu gått ihop med (eller om dom köpt hennes portal) United Influencers. Bra namn, men i övrigt inget att imponeras över. Tror jag ska be Daniel göra lite research över just bloggportaler. Japp, så får det bli. Upp med en brief till Daniel på To Do listan:)

I morgon får jag besök, Madeleine & Oliver kommer hit tillsammans med två hundar så här kommer bli ett riktigt hundparty! Ena hunden är en hittevalp på 8 veckor.. Kanske ska höra med Lucia om hon vill ha en hund till. En av hennes hundar gick ju bort för ett tag sedan så hon har bara en kvar. Alla i Spanien har ju två hundar så vi kanske kan rädda den lilla valpen. Madeleine & Oliver kan inte ta hand om den eftersom de pendlar så mycket mellan Nerja & Stockholm.. To be continued..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.