Nyårsafton..

image
All denna förväntan, alla frågor om vad ska du/ni göra på Nyår, hutlösa priser om man ska gå ut och fira. Nej, nyårsafton och jag går liksom inte ihop. Dessutom blir jag alltid vemodig vid 12-slaget. Visst jag har haft massa kul Nyårsaftnar men hela grejen med allas förväntningar som sedan inte riktigt blev som dom tänkt sig lägger lite ångest över hela Nyårsfirandet på något sätt.
I år borde jag verkligen fira mer än någonsin att ett år är slut och ett nytt börjar, 2015 har verkligen varit ett slitets och kämpandets år. Men lusten att slänga på sig värsta party munderingen och massa pengar på att gå ut känns inte lockande. Inte lockande alls. Tro nu inte att jag sitter här och är deppig utan konstaterar bara krasst att jag spar mitt firande till 2016. Jag tänker inte vänta 365 dagar till nästa Nyårsafton för man kan fira när man har lust och anledning..

image
2016 ska bli ett år med roliga uppdrag, tid att ha roligt med familj & vänner, lite flärd då och då när man tycker man förtjänar det.
Då vill jag liksom inte sluta 2015 med massa fest och börja 2016 bakis, det blir fel och skrockfull som jag är så kommer det inte vara bra för mitt 2016. Knäpp? Kanske det men var och en måste följa det som känns rätt i sin inre kompass. Jag kommer inte sitta som Askungen och jag kommer inte fira själv. Men jag kommer fira hemma med god mat och ett glas bubbel vid tolvslaget. Nästa morgon när jag vaknar då börjar mitt Nya och förhoppningsvis roliga & framgångsrika 2016 utan att jag behöver bota en baksmälla först. Jag får baksmälla av typ 2 glas vin..

image
Vad ska jag då göra 2016.. Jo, det ser ni på bilden.

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.