Lataste dagen i år..

Jag har gjort i princip absolut ingenting. Inte ens läst mailen, bara några få. Resten får bli i morgon. I morgon kommer Cynthia och då ska hon få hjälpa mig att bada hundarna. Sedan kommer Annie & Tom och med sig har de Mimmi som är samma ras som Tintin. Men Mimmi blir inte så röd i pälsen runt ögonen som Tintin så här måste jag få råd. Finns väl någon skönhetsserie för vita hundar kanske:)
Annars är det bra med de små liven förutom att Karisma börjar bli väldig avundsjuk på Tintin. Hon visar med all önskvärd tydlighet att hon minsann var här först och ska ha mest uppmärksamhet och närhet. Går väl över får vi hoppas..

I dag har jag oxå fått bra dator tips av Bengt (TACK) och eftersom ingen vet hur jag är med datorer bättre än Bengt så får det bli som han föreslår. Bengt var ju IT-chef på min Cloetta tid och vet hur ofta jag bara ”skrek” Hjälp!!

image
Den här bilden hittade jag i dag. Kan knappt tro mina ögon för exakt en sådan apa hade jag eftersom jag inte fick en riktig Herr Nilsson. Vacker kan man väl inte söga att han var men som jag älskade honom. Han var med mig typ jämt och föll nog i bitar av rent slitage till slut. Måste lägga upp den på Facebook känner jag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.