Unconditional Love..

image
Hur mycket kärlek kan man få av en hund? Obegränsat. Blir så lycklig över att ha dem och allt de ger mig. Finns ju ingen som ens är i närheten av att bli så glad över att se en som Tintin & Karisma. Saknar dem alltid gränslöst när jag är i Stockholm och de här. Men nu ska vi hänga i hop i ca två veckor – underbart!

Har varit och storhandlat. Fick som tur var hjälp för många kassar blev det. Lite extra gott till hundarna oxå, det är ju trots allt jul. Karisma fyller ett år i morgon men nej jag kommer vare sig ha hundkalas eller anlita en party planner för kalaset. Det får Hollywood fruarna göra.. Finns lite bättre sätt att göra av med sina pengar på. Lyssnar ibland på en podd som heter Veckans Bläcka med Jenny & Karin som bor i Hollywood. Rätt kul att lyssna på och allt annat än flamsig som vissa andra.

image
Varje dag från och med i morgon ska jag dricka en tillbringare vatten full med frukter och grönsaker. Det kommer göra nytta, jag drar ner på Coca-Cola konsumtionen lite mer för varje vecka. Har en del frukt hemma men ska komplettera nästa gång jag handlar. I morgon tror jag att jag ska ta en tur till Gamla stan på förmiddagen. Få lite julfeeling av allt pynt de har över hela stan. Vi får se, skiner solen lägger jag mig nog i en solsäng på altanen i stället..

Har inte haft så få läsare på bloggen på evigheter som i dag så jag gissar att alla har fullt upp.. Men i morgon tror jag nog jag ska skriva en julkrönika så om ni orkar och hinner så kan ni ju ta en paus och läsa den..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.