Det var riktigt nära..

image
..att jag missade flyget idag. Hade tittat lite slarvigt på avgångstiden och upptäckte plötsligt stt mitt plan skulle gå om en timme och 10 minuter. Då var jag hemma.. Men med lite trixande på Arlanda så fick jag checka in min resväska på specialbagage så både jag och väskan kom fram. Starten var lite turbulent men det gick som tur var snabbt över..
Fyra timmars flygtid och planet var fullt till sista plats. Med på planet var oxå Ksthrines nan Peter. För en gång skull åt jag ordentligt på planet så ikväll kommer jag inte behöva laga någon middag..

image
Hann trots den sena ankomsten till Atlnda köpa snus och några tidningar. Hittade mitt i allt den här fina bilden på Clarissa, jan hon se något annat än glad ut? Antagligen, men bara när vi andra inte ser:) Skömt åsido så tror jsg inte hon är så mycket annat än just glad för det mesta..

Tintin & Ksrisma blev som väntat överlyckliga när jak kom och precis som förutspått hänger vi nu alla tre i favoritfåtöljen..

Ska ta det riktigt riktigt lugnt ikväll. Göra inköpslista och lita annat. Packar upp tror jag att jag gör i morgon bitti. Är inte så mycket kläder att packa upp utan mest lite papper (som ständigt släpas fram och tillbaka). Sedan hittade jag två ljuslyktor i en butik i Stockholm igår så dom är oxå nedpackade.

Kram ❤️

2 reaktioner på ”Det var riktigt nära..”

  1. Clarissa är som ett galet effektivt vitaminpiller! ❤️
    Självklart är hon säkerligen (tror jag i alla fall ☺️) inte alltid 100% glad, men attans vad den kvinnan sprider glädje och positiv energi. Hoppas hon får tillbaka dubbelt upp så att hennes egna ”förråd” fylls på.
    Massa kramar från mig.
    /Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.