Last day..

image
I morgon sista dagen innan flyget lyfter mot Marbella. Kollade precis väderprognosen de närmsta 10 dagarna, inget superväder men fullt tillräckligt för mig. Annat är det för alla som åker till Thailand, en hel hög som åker just på tisdag, dom lär få det väsentligt varmare. Hur som helst så är morgondagens planering klar och det är inte lite som ska hinnas med. Fem möten, lite telefonsamtal, hämta mitt internationella id-kort mm.
Men det ska nog hinnas med det oxå..

image
Ska promenera både utmed havet och i Gamla stans gränder. Sitta på altanen i solen och bara njuta, lyssna på någon podd. Det ska bli då otroligt skönt att komma ner. Lite jobb följer med på redan men det kan man ta lite då och då utan någon stress. Ska oxå skicka iväg klädesplaggen jag sålt via Tradera. Inbringade så att det definitivt räcker till några nya BH:)

Behöver ju inte släpa på några böcker, Storytel har ju löst det problemet. De senaste dagarna har jag tagit bok paus och lyssnar lite på Poddar i stället. Men ikväll ska jag inte lyssna på något utan bara försöka somna riktigt tidigt, typ nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.