Skillnad..

image
..19 graders skillnad i dag klockan 16.00 och ljuset.. Här är det inte bara kallt utan oxå mörkt. Tur det inte är så lång tid kvar innan jag ska sätta mig på flyget och få lite ljus, värme och avkoppling. Ser verkligen fram emot ett riktigt jullov i år. Men inte dags att åka än, ett antal dagar kvar för att få klart så mycket som möjligt. Kommer ändå få åka tillbaka till Sverige någonstans kring mitten av januari för att verkligen få klart ALLT. Då ska jag definitivt korka upp en flaska champagne det kan jag lova!

image
Har inlett en dialog med ytterligare en person om samarbete. Vill inte säga något nu mer än att det är totalt otippat och bilden säger en hel del om den här personen. Vi får se var vi landar innan jag avslöjar mer:) Ju mer tid jag hinner lägga på framtiden desto roligare inser jag att det kommer att bli. Full fart kan jag ju inte köra förrän i mitten på januari men de åtaganden jag har nu för framtiden ser jag till att sköta men gör inget aktivt för att hitta nya framtidsprojekt/människor.

image
Har tappat både mitt puder och rouge i golvet:( Pudret klarade sig men locket gick sönder och ett puder utan lock är inte så smart att ha i sminkväskan så det får stå i badrumsskåpet. Rouget gick i tusen bitar så nytt inköp är nödvändigt, och så nytt puder med lock som jag kan ha i sminkväskan. Får bli i morgon det, innan mitt möte med Cissi Dahlbom. Måste boka tåg och hotell till fredagens resa till Göteborg. Planeringsarbete med Hanna.. Kommer nog bli lite annat ”snack” än planering känner jag på mig:) Men det behöver man verkligen också..

Nu ska jag snart ha ett viktigt telefonmöte så håll tummarna att det går bra ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.