Grus i ögonen..

image
Ja i dag har jag farit runt som en jag vet inte vad. Började med klippningen hos Jenny som tog lite extra tid för vi hade så himla mycket att prata om. Har nu ett helt nytt hår känns det som, viktigt att fortsätta sköta om det och ge näring & annat som håret mår bra av. Efter frisörbesöket möte med Figde och Daniel för att lägga upp lite veckoplanering. Träffades på Mornington så jag passade på att äta lite lunch så jag skulle orka med hela dagen. Sedan lite ärenden, hittade äntligen röda fina strumpor och även en enkel kalender för 2016 så nu kan jag börja få koll på nästa år.

Sedan var det dags att bege sig till Grand Hotel för möte med Sofia. Vi hann som vanligt inte klart eftersom det alltid inträffar något oförutsett. I dag en riktig trevlig sådan, träffade mina gamla Cloetta kollegor Curt, Christina & Camilla. Hann prata en stund med dem innan Sofia kom så det var kul.

image
Ett kort möte till på Grand Hotel sedan var det dags att bege sig till kvällens middag med Catharina på KB. Som vanligt alltid lika trevligt att träffa henne och vi hade massor att prata om. Åt Wallenbergare, det var länge sedan och gott var det (kanske hade de kunnat krydda lite mer men det gick ju att lösa själv).

Även i morgon är det en mötesintensiv dag som startar klockan 10.00 men morgondagens möten är alla hemma hos mig. Skönt att slippa kylan:) I pauserna mellan möten måste jag bocka av en del på To Do listan och rensa mailboxen. Nollvision är det ju som gäller..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.