Stockholm..

image
Vackert i Stockholm med sol men lite för kallt för min smak. Har blivit lite förkyld men inte så att jag behöver ligga still. Har ju en del att fixa med så här innan det är dags för en förhoppningsvis lång julledighet. 10 november kl 11.00 är första mötet efter ledigheten inbokat. Om det går i lås så lägger jag upp bild och berättar då, man ska aldrig säga något innan för det brukar sällan bli som man tänkt då. Mötet är i Stockholm men sedan kan uppdraget (om det nu blir så) göras var som helst.. Kommer garanterat inte bli i Stockholm hela tiden fast det är klart det är ju en Melodifestival och lite annat oxå så en hel del Stockholm blir det nog trots allt.

image
Men annars vill jag gärna gå ut med havet och planera och även göra en del av projektet.
I morgon ska jag äntligen klippa mig, det har jag verkligen längtat efter! Lite Olaplex behandling på det så kommer jag ha någorlunda ordning på håret i alla fall 5-6 veckor.

Skickade ju en fråga till Facebook varför jag helt plötsligt får 25 vänförfrågningar per dag från mönniskor jag aldrig sett. Gick in och kollade på några profiler, många av dem har inte varit inne på Facebook sedan typ 2013. Känns rätt osannolikt att de plötsligt en dag skulle gå in på Facebook och känna ett behov av att skicka en vänförfrågan till mig. Inget svar från Facebook. Antalet vänförfrågningar ligger nu runt 10 per dag varav 8 är totala främlingar. Ja ja fortsättning lär följa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.