Ännu mer Tradera..

image
Det rullar på för mina Tradera objekt. Fick lite energi av det och har lagt upp ytterligare ett objekt. Kan kanske bli ytterligare något under kvällen, vi får se om andan faller på. Har gått och blivit lite förkyld, ingen fara men ska nog ta det riktigt lugnt ikväll. I morgon är en hektisk dag och inget möte som jag vare sig kan eller vill missa. Startar 10.30 och är väl klar kring 23.00. Har lite håltimmar som jag tänkte nyttja till att gå och köpa pärmar för 2016. Nu ska det bli ordning från dag ett på det nya året, inga ursäkter accepteras.

En viktig investering måste ske snart.. En ny dator. Min är ett äkta måndagsexemplar, behöver inga dyr med tusen finesser utan har bara två enkla små krav;
1. Att den väger lite så jag inte förstör rygg/axlar mer än jag gjort
2. Att den fungerar med 99% säkerhet
Inga stora krav, men den jag har nu passerar punkten ett men fallerar totalt på punkten 2.
Daniel ska hjälpa mig har han lovat så det får vi ta tag i snarast.

För att kunna vila ordentligt nu ikväll har jag köpt två stycken magasin. Får vi se om jag får någon inspiration till min moodbild. På håltimmen i morgon ska jag köpa en pannå och börja limma på inspirationsbilder. Den ska sedan kunna leva med mig i ett antal år framöver. Affärsplan och budget ska oxå göras och vara helt klara till mitt första arbetsmöte den 10 januari nästa år. På budgetsidan kommer Daniel hjälpa till så att vi kan räkna med lite olika antaganden och scenarios. Ska bli ett spännande 2016 och ta avstamp i något helt nytt, men växa sakta och ansvarsfullt. Om man rusar för snabbt och hoppar på allt som verkar kul så är det väldigt stor risk att man misslyckas med hela uppbyggnaden och det är det sista jag vill..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.