Lucia..

image
Lucia i dag. Ingen julkänsla alls men temperaturen är minus två grader i Stockholm så rätt var det är så kanske det dyker upp äkta julkänsla. Bsra att vänta & se, vädret verkar vara ungefär lika lätt att förutspå som den rätts Lotto-raden. Om de sedan påt ”spår” fel väder och det till det sämre vet upprördheten inga gränser. Det är ju inte så att de svurit väderprognosen under ed. Där vi befinner kan vi inte påverka vädret, duger det inte så åk någonstans där vädret passar dig och sluts gapa och gnälla över såväl väder som SHMIs inkompetens.. Skulle det kännas bra om alla helt plötsligt hade rätt att bedöma hur du utför ditt arbete och utan en tanke på hur du skulle känna började sprida runt att du verkligen inte kan ditt jobb..

image
Från allvar till flärd. Vintervitt är ju så himla snyggt. Men när man är sådär vinterblek och med stressad/trött hy gör det sig verkligen inte rättvisa, än värre blir det när man är blondin. Får jobba vidare med det för jsg har ju en vintervit kostym som kan komma väl till användning. Julen på agendan igen och det är klart alla måste kunna planera. Så även jag fast jag tycker julen känns mer avlägsen än den är. Bara 11 dagar kvsr till julafton..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.